Serres Cup: Τίτλος με ανατροπή για Παναγιωτίδου

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου ήταν η νικήτρια στον τελικό του διεθνές τουρνουά U14 που φιλοξενήθηκε αυτή την εβδομάδα στις Σέρρες. Η νεαρή τενίστρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε στον τελικό απέναντι στην επίσης εξαιρετική-και πολύ καλή της φίλη- Μυρτώ Πρωιμάκη, επικρατώντας με 4-6, 6-2, 6-0.

Η αθλήτρια του Μάριου Μιχαηλίδη, η οποία σημείωσε 5 νίκες παραχωρώντας μόλις ένα set

(10-1) χάνοντας 16 games (64-16) απέκλεισε διαδοχικά τις Μισέλ Μπότικα (6-1, 6-0), Αλεσιά Μπραζ (6-3, 6-1), Αιμιλία Πάντου (6-1, 6-1), αλλά και τη Νο3 του ταμπλό Αναστάσια Τσβέτκοβιτς (6-1, 6-0) για να φτάσει μέχρι τον τελικό και την κατάκτηση του τίτλου.

Εξαιρετική παρουσία είχε και η Πρωιμάκη, η οποία όπως και η έτερη φιναλίστ, έτσι και η ίδια δεν είχε χάσει set μέχρι τον τελικό (8-0). Για να βρεθεί εκεί η Χανιώτισσα τενίστρια του Αντώνη Παπαγιαννάκη χρειάστηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Γεφίμια Ντιμιτρίεβιτς (6-1, 7-5), Αθανασία Τσακίρη (7-5, 6-1), Αντζέλικα Σάρα (6-3, 6-3) και την Σαμπρίνα Τολστόβα (6-3, 6-3).

Στον τελικό των αγοριών νικητής αναδείχθηκε ο Ανδρέας Μεσσής επικρατώντας του Στέφανου Πουρναρόπουλου με 7-5, 6-1, κατακτώντας το τουρνουά με 5/5 νίκες και 10-0 sets.

Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει στο μονό ο Πουρναρόπουλος, το έκανε στον τελικό του διπλού, καθώς έχοντας ως παρτενέρ τον Δανιήλ Μανέτα επικράτησαν των Οδυσσέα Γελαδάρη και Ορέστη Σιάρκο με 6-1, 6-1. 

Το σερί των ελληνικών τίτλων σταμάτησε στο διπλό των κοριτσιών με τις Αλεξάνδρα και Λυδία Παναγιωτίδου να γνωρίζουν την ήττα στον τελικό από τις Αναστάσια Τσβέτκοβιτς (Σερβία) και Αντζελίκα Σάρα (Ιταλία) μετά από ένα συναρπαστικό super tie-break με 6-0, 3-6, [10-8].

Θάνος Σταθόπουλος

The post Serres Cup: Τίτλος με ανατροπή για Παναγιωτίδου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Serres Cup, Τίτλος, Παναγιωτίδου,Serres Cup, titlos, panagiotidou