European Open: Με φόρα στα ημιτελικά Σίνερ, Σβάρτσμαν

Οι δυο top seeded του European Open της Αμβέρσας, Γιάνικ Σίνερ και Ντιέγκο Σβάρτσμαν, προκρίθηκαν εντυπωσιακά στα ημιτελικά του 250αριού τουρνουά του Βελγίου.

Αρχικά ο 19χρονος Ιταλός, πέτυχε την 8η νίκη του στα τελευταία εννιά ματς του στο Tour, επικρατώντας του Νο65 τενίστα στον κόσμο, Άρθουρ Ρίντερνεχ. Ο Σίνερ χρειάστηκε 79 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Γάλλου, με 6-4, 6-2.

Στα ημιτελικά, ο κορυφαίος του ταμπλό στην Αμβέρσα, θα συναντήσει τον Νοτιοαφρικανό, Τζορτζ Λόιντ Χάρις, που απέκλεισε με τη σειρά

του τον Μάρτον Φούτσοβιτς με 6-2, 7-5. Ο Νο7 του ταμπλό, κέρδισε 33/40 πόντους πίσω από το 1ο σερβίς του.

A close up of @janniksin hard at work @EuroTennisOpen pic.twitter.com/DCSrHneDTo

Tennis TV (@TennisTV) October 22, 2021

Στον έτερο ημιτελικό του Σαββάτου, θα διασταυρωθούν ο Νο2 του ταμπλό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, με τον νικητή της αναμέτρησης του Τζένσον Μπρούξμπι κόντρα στον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Ο Αργεντινός, “σφράγισε” τη θέση του στους κορυφαίους “4” του European Open, κερδίζοντας άνετα τον φέρελπι Αμερικανό, Μπράντον Νακασίμα, με σκορ 6-4, 6-2, μέσα σε μιάμιση ώρα αγώνα.

Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι ο Σβάρτσμαν δεν συνάντησε να αντιμετωπίσει ούτε break point σε ολόκληρο τον αγώνα, κάνοντας masterclass από τη γραμμή του σερβίς. Ο ίδιος, εκμεταλλεύτηκε 3/8 ευκαιρίες που του δημιουργήθηκαν, για να “σπάσει” το σερβίς του αντιπάλου του.

EUROPEAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post European Open: Με φόρα στα ημιτελικά Σίνερ, Σβάρτσμαν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα