Kέρδισε (ξανά) τον Ντιμιτρόφ ο Βαβρίνκα! – VIDEO

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς με απίστευτη εξέλιξη στο τρίτο σετ. ο Σταν Βαβρίνκα επικράτησε πολύ δύσκολα του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Cincinnati Masters.

Ούτε τώρα!

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με σετ του Στάνισλας Βαβρίνκα δείχνοντας ότι μπορεί να φτάσει, επιτέλους, σε μία μεγάλη νίκη μετά από καιρό, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ηττήθηκε για πέμπτη σερί φορά από τον Σταν

Βαβρίνκα με 5-7, 6-4, 7-6(4) για τον πρώτο γύρο του Σινσινάτι.

Ο 28χρονος Βούλγαρος, νικητής στο Σινσινάτι το 2017, έχει πέσει στο Νο74(!) του κόσμου με την τελευταία του χρονικά νίκη επί του Ελβετού να χρονολογείται στο Σινσινάτι εκείνης της σεζόν ενώ έχουν ακολουθήσει πέντε σερί ήττες, οι τρεις φέτος.

Στο τρίτο σετ, ο Ντιμιτρόφ παραλίγο να κάνει μια επική ανατροπή μιας και έμεινε πίσω με 1-5 αλλά εμπόδισε τρεις(!) φορές τον Βαβρίνκα από να σερβίρει για το ματς αλλά τελικά ηττήθηκε στο tie break μένοντας ξανά με άδεια χέρια.

Στο πρώτο σετ, ο Ντίμι έπαιξε το καλύτερο τένις, περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό ένα μόνιμο πρόβλημα που έχει τους τελευταίους μήνες με τα διπλά λάθη και τα ασθενή δεύτερα σερβίς.

Ανταμείφθηκε για αυτό κάνοντας το καθοριστικό σπάσιμο σερβίς στο 6-5 για να κάνει το 1-0 και να αναπτερώνει τις ελπίδες του για μία μεγάλη νίκη ψυχολογίας που φέτος ψάχνει με τα “κυάλια”.

Δυστυχώς για αυτόν, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Το πρόβλημα με τα διπλά λάθη επανήλθε, άρχισε να παίζει ξανά χωρίς αυτοπεποίθηση σε αντίθεση με τον Σταν που ήλεγχε πλέον τα περισσότερα ράλι με “βαριά” grounstrokes.

Ο Ελβετός έπαιζε, προϊόντος του ματς, ολοένα και καλύτερο τένις φτάνοντας στο, φαινομενικά, ασφαλές 5-1 του τρίτου σετ, ωστόσο, παραλίγο στη συνέχεια να πέσει θύμα μέγιστου choking!

Τρεις φορές σέρβιρε για το ματς, στο 5-2, 5-4 και 6-5 αλλά απέτυχε σε ισάριθμες περιπτώσεις πριν μπορέσει τελικά να βρει τα μεγάλα χτυπήματα στο tie break που τον γλίτωσαν από μια οδυνηρή εντέλει ήττα.

Πολύ μεγάλη νίκη επί του “καυτού” πρόσφατα Νικολόζ Μπασιλασβίλι πέτυχε ο qualifier Αντρέι Ρούμπλεφ κερδίζοντας τον Γεωργιανό με 6-7(4), 6-4, 6-2 και θα είναι ο αντίπαλος του Βαβρίνκα στον δεύτερο γύρο.

Δύο αποσύρσεις είχαμε, δυστυχώς, στη διοργάνωση με τους Φάμπιο Φονίνι και Ντομινίκ Τιμ να μην αισθάνονται σωματικά έτοιμοι και να τίθενται εκτός Σινσινάτι.

CINCINNATI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Kέρδισε (ξανά) τον Ντιμιτρόφ ο Βαβρίνκα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα