Indian Wells: Προπονήθηκαν μαζί Ναδάλ και Τσιτσιπάς (vids)

Ράφα Ναδάλ και Στέφανος Τσιτσιπάς μοιράστηκαν το court όπου προπονήθηκαν, παίζοντας πόντους μοιράζοντας θέαμα στο κοινό που τους παρακολούθησε. 

All eyes on PC2 at #IndianWells for @RafaelNadal and @steftsitsipas

This is world-class tennis, 2 of the top 5 in the sport!

We will hear from #Rafa today

and have full coverage tonight on @KESQ! @BlakeArthur24 @IndianWellsCA @BNPPARIBASOPEN pic.twitter.com/Z2S1JTkXIL

— Bailey Arredondo (@BaileyKESQ) March 10, 2022

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος και στην Καλιφόρνια έχει μαζί του τον Τόμας Ένκβιστ, ο οποίος είναι και επίσημα η νέα προσθήκη στην ομάδα του, δοκιμάστηκε πολλές φορές από τον Ναδάλ στο backhand, με τον Ισπανό να δείχνει ότι παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, λίγο πριν από την πρεμιέρα του στο τουρνουά της ερήμου. 

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κάτοχο 21 Grand Slam χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του Ισπανού εμπνευσμένες: “Έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν κερδίζοντας πολλούς αγώνες και έχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα στην σκληρή επιφάνεια”, είπε ο Νο5 του κόσμου. 

“Δεν ξέρω ποια ήταν ακριβώς η προετοιμασία του, αλλά διάβασα μερικές από τις δηλώσεις και τα σχόλια που έκανε και μπορώ να πω ότι κατά κάποιο τρόπο ήταν αρκετά εμπνευσμένα.”

Ο Ράφα Ναδάλ, στην 15η συμμετοχή του στη διοργάνωση, θα ξεκινήσει στον 2ο γύρο κόντρα στον Αμερικανό Σεμπάστιαν Κόρντα, ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/3), επικράτησε του Θανάση Κοκκινάκη με 6-3, 6-4. 

Κόντρα σε Αμερικανό θα ξεκινήσει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα παίξει απέναντι στον ημιφιναλίστ του 2017, Τζακ Σοκ που επικράτησε εύκολα του Αργεντινού Χουάν Μανουέλ Σερούνδολο με 6-1, 6-1. 

Πριν από αυτό το παιχνίδι ο Τσιτσιπάς, ο οποίος αγωνίζεται για 4η φορά στην Καλιφόρνια, θα παίξει και στο διπλό τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου μαζί με τον Φελιθιάνο Λόπες θα αντιμετωπίσουν τους φιναλίστ της Μασσαλίας τον περασμένο Φεβρουάριο, Ρέιβεν Κλάασεν (Ν. Αφρική) και Μπεν ΜακΛάχλαν (Ιαπωνία). 

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Indian Wells: Προπονήθηκαν μαζί Ναδάλ και Τσιτσιπάς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα