Νίκησε η Οσάκα, με Σινιάκοβα η Σάκκαρη (vid)

Mε αγώνες του 1ου γύρου στο BNP Paribas Open, συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα το WTA 1000 τουρνουά στην Καλιφόρνια την Πέμπτη.

H Ναόμι Οσάκα που έχει πέσει στο Νο78 της παγκόσμιας κατάταξης, αγωνίστηκε στο πρώτο της ματς μετά τον αποκλεισμό από την Αμάντα Ανισίμοβα στον 3ο γύρο του Australian Open και σημείωσε την πρώτη της νίκη κόντρα στην Σλόβαν Στίβενς,

μετά από δύο σερί ήττες.

Το πρώην Νο1 του κόσμου και τέσσερις φορές πρωταθλήτρια σε Grand Slam, επικράτησε 3-6, 6-1, 6-2 της Αμερικανίδας, ανατρέποντας μάλιστα και το προβάδισμα της αντιπάλου της με break στο ξεκίνημα του 3ου σετ.

“Ήμουν σφιγμένη στα πρώτα δύο games του τελικού σετ. Μαθαίνω σε κάθε ματς που παίζω και έμαθα πολλά και από τον αγώνα των τριών σετ με την Ανισίμοβα στην Αυστραλία. Είπα στον εαυτό μου ότι θα έχω ευκαιρίες και απλά θα χρειαζόταν να τις εκμεταλλευτώ” είπε η 24χρονη Γιαπωνέζα.

Στο 2ο γύρο της διοργάνωσης, η Οσάκα θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα, Νο21 του ταμπλό, Βερόνικα Κουντερμέτοβα που διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της.

Στο μεταξύ, από τους αγώνες της Πέμπτης προέκυψε και η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στη φάση των “64”. Η Ελληνίδα τενίστρια, Νο6 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την Κατερίνα Σινιάκοβα, Νο55 στον κόσμο, η οποία κέρδισε 6-2, 4-6, 6-4 την Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου.

Σάκκαρη και Σινιάκοβα θα αναμετρηθούν για 5η φορά, με το σκορ να είναι ισόπαλο 2-2 και τη Μαρία να έχει κερδίσει το πιο πρόσφατο ραντεβού τους, πέρυσι στον 2ο γύρο του US Open.

Στο κλείσιμο της 2ης ημέρας, η Αμάντα Ανισίμοβα κέρδισε την Έμα Ναβάρο με 6-2, 6-2 και σφράγισε το σπουδαίο ραντεβού με την 19χρονη Καναδέζα, Λέιλα Φερνάντεζ.

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Νίκησε η Οσάκα, με Σινιάκοβα η Σάκκαρη (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα