Μαθαίνουν αντιπάλους Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα μάθουν τους πρώτους τους αντιπάλους στο combined τουρνουά της Καλιφόρνια, μετά τις αναμετρήσεις της 2ης ημέρας αγώνων στο BNP Paribas Open.

Από το πρόγραμμα της Τετάρτης στην έρημο, ξεχωρίζουν οι αγώνες που “κρύβουν” ελληνικό ενδιαφέρον, ενώ τις πρεμιέρες τους θα πραγματοποιήσουν και οι Θανάσης Κοκκινάκης, Νικ Κύργιος. Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει επίσης, το ντεμπούτο της Ναόμι Οσάκα.

Ο Τσιτσιπάς, Νο5 του ταμπλό

στο Indian Wells, περιμένει την αναμέτρηση του Αμερικανού, Τζακ Σοκ (Νο147) με τον Αργεντινό, Χουάν Μανουέλ Τσερούντολο (Νο119), που είναι προγραμματισμένη για τις 00:00GR, ώστε να μάθει κόντρα σε ποιον θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο 1ο Masters της νέας σεζόν.

Σοκ και Τσερούντολο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για 1η φορά στο Tour, με τον Στέφανο να έχει μην έχει αγωνιστεί με κανέναν εκ των δυο στο παρελθόν.

Την ίδια ώρα (00:00GR) είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει και η μάχη της Τσέχας, Κατερίνα Σινιάκοβα (Νο55) με την Ρουμάνα, Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου (Νο72). Τη νικήτρια αυτού του αγώνα, θα βρει απέναντί της στον 2ο γύρο, η Νο6 του γυναικείου ταμπλό, Μαρία Σάκκαρη.

Το μεγάλο ντέρμπι της Ναόμι Οσάκα με τη Σλόαν Στίβενς ξεχωρίζει στο γυναικείο πρόγραμμα της ημέρας. Η Γιαπωνέζα, πρώην Νο1 και νυν Νο78 τενίστρια στον κόσμο, θα συναντήσει τη φορμαρισμένη Αμερικανίδα, στη 01:00GR.

Απαιτητικές πρεμιέρες για τους Ελληνοαυστραλούς και καλούς φίλους, Θανάση Κοκκινάκη και Νικ Κύργιο. Ο Θανάσης, που προέρχεται από το προκριματικό ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στις 05:30GR τον Αμερικανό και Νο38 τενίστα του κόσμου, Σεμπάστιαν Κόρντα.

Για τις 04:00GR είναι προγραμματισμένη η 1η μάχη του Νικ Κύργιου στο Indian Wells. Ο 26χρονος θα αντιμετωπίσει τον Νο60 της παγκόσμιας κατάταξης και πρώην Νο1 στα Juniors, Σεμπάστιαν Μπάεζ, από την Αργεντινή.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μαθαίνουν αντιπάλους Τσιτσιπάς και Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα