Επιστροφή Κύργιου στο tour με bagel (vids)

Στο πρώτο του παιχνίδι μετά την κατάκτηση του Australian Open στα διπλά, ο Νικ Κύργιος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα του BNP Paribas Open την Πέμπτη.

Ο 26χρονος, Νο132 της παγκόσμιας κατάταξης που χρειάστηκε wild card για να συμμετάσχει στο πρώτο Masters της σεζόν, επιβλήθηκε

6-4, 6-0 του Σεμπάστιαν Μπαέζ και πήρε πανηγυρική πρόκριση στο 2ο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσει έναν ακόμη Αργεντινό, το Νο32 του ταμπλό, Φεντερίκο Ντελμπόνις.

Nick at Night @NickKyrgios #IndianWells pic.twitter.com/Dq24jcf9T8

Tennis TV (@TennisTV) March 11, 2022

“Όταν παίζω καλά, είμαι πολύ καλός” είπε ο Κύργιος μετά το ματς επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και αυτό έχει θετική επίπτωση και στο παιχνίδι του.

Ο Κύργιος ήταν πολύ ορεξάτος και ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο του Μπαέζ ο οποίος βρίσκεται στο career high Νο60 της κατάταξης και θεωρείται ένας από τους καλύτερους νεαρούς τενίστες στον κόσμο.

Picking the perfect shot #IndianWells | @NickKyrgios pic.twitter.com/BPl1V2hFfB

BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN) March 11, 2022

Motto for the year @NickKyrgios #IndianWells pic.twitter.com/S2RjBqTN7j

Tennis TV (@TennisTV) March 11, 2022

Εντυπωσιακός ήταν και ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Indian Wells Masters. Ο Τζακ Σοκ που προσπαθεί να επιστρέψει μετά από μια παρατεταμένη περίοδο τραυματισμού, επιβλήθηκε 6-1, 6-1 του Χουάν Μάνιουελ Τσερούντολο και σφράγισε το ραντεβού με το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης στο 2ο γύρο του BNP Paribas Open.

Ο Στέφανος που προέρχεται απο την κατάκτηση του τίτλου στο διπλό του Ακαπούλκο με τον Φελισιάνο Λόπεζ, θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον 29χρονο Αμερικανό, πρώην Top10 και νυν Νο147 στον κόσμο.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, ο Σεμπάστιαν Κόρντα κέρδισε 6-3, 6-4 τον qualifier Θανάση Κοκκινάκη και σφράγισε το ραντεβού με τον Ράφαελ Ναδάλ στο 2ο γύρο.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Επιστροφή Κύργιου στο tour με bagel (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα