ITF Senior Rhodes Open: Ρεκόρ συμμετοχών

Η αντίστροφη μέτρηση για το I.T.F. Senior MT200 έχει ξεκινήσει και ο αντιπρόεδρος του Ρ.Ο.Α. Βασίλης Αράπης αναφέρθηκε στο παγκόσμιο τουρνουά, που θα διεξαχθεί για έκτη φορά στη Ρόδο.

Αναλυτικά, όσα είπε: «Ποδαρικό στις διεθνείς διοργανώσεις του θα κάνει ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης με το ITF Senior MT200 Rhodes Open για να ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς κατά σειρά το Billie Jean King Cup,

το I.T.F. Junior και το καθιερωμένο τριεθνές τουρνουά, όλα υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. Οι κόποι και η σκληρή ομαδική δουλειά καθ’ όλη την προετοιμασία της διοργάνωσης αποδίδουν καρπούς, με βάση τις συμμετοχές στ ITF Senior MT200 Rhodes Open, οι οποίες ξεπέρασαν τις περσινές 154 και φέτος αγγίζουν τις 180 από 20 διαφορετικές χώρες. Τα αισθήματα ικανοποίησης και χαράς για αυτό το νέο ρεκόρ είναι έκδηλα και το αίσθημα ευθύνης βαραίνει όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής.

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης από 2 έως 7 Μαΐου, φιλοξενώντας τόσους πολλούς αθλητές από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μετατρέπεται σε πρέσβη του τουρισμού για το πανέμορφο νησί μας. Οι συνδιοργανωτές μας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. είναι ακούραστοι αρωγοί σε κάθε μας βήμα.

Η δυναμική παρουσία των χορηγών μας Ixian Grand All&Suites και Babolat κοσμεί με τον καλύτερο τρόπο την διοργάνωση μας. Στόχος μας κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης γιορτής του παγκόσμιου τένις είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των συμμετεχόντων και στο τέλος, να έχουμε καταφέρει να φυτέψουμε βαθιά στα… θέλω τους, την επιθυμία να μας επισκεφθούν και του χρόνου».

The post ITF Senior Rhodes Open: Ρεκόρ συμμετοχών appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα