«IRAKLIO» Ο.Α.Α.U14: Γακόπουλος, Μοτσάκος και Νούλας στους “16”

Ραφαήλ-Αντώνης Γακόπουλος, Γιάννης Μοτσάκος και Αλέξανδρος Νούλας εξασφάλισαν την παρουσία τους στον 3ο γύρο του τουρνουά «IRAKLIO» Ο.Α.Α.U14 (κατηγορίας 3) που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη

Ο Γακόπουλος επικράτησε του Ρουμάνου και Νο14 του ταμπλό, Ντέιβιντ Σερσέλ με 6-2, 1-6, 7-5, διπλασιάζοντας τις νίκες του στο τουρνουά μετά από αυτήν στην πρεμιέρα κόντρα στον Κύπριο Πέτρο Ηρακλέους.

Ένα βήμα πριν από τα προημιτελικά ο 13χρονος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Νο1 του ταμπλό τον

Σλοβάκο Σάμουελ Σικόρα, ο οποίος με τη σειρά του, στο πρώτο του παιχνίδι στο τουρνουά (είχε περάσει bye από τον 1ο γύρο), κέρδισε τον Λιθουανό, Ερίκας Μασκολάιτις με 6-4, 6-4. 

Στα 3 sets ήρθε και η πρόκριση του Μοτσάκου, ο οποίος κέρδισε τον Ιάσονα Ρόβα με 6-3, 1-6, 6-1 κάνοντας το 2 στα 2 έπειτα από τη νίκη επί του Κύπριου Άθου Καρακατσιάνη με 6-3, 6-2, ενώ αντίθετα ο Νούλας επικράτησε με straight sets του Ρουμάνου Βλαντιμίρ Σιόμπιτσα με 6-2, 6-1. 

Την Τετάρτη ο Μοτσάκος θα παίξει απέναντι στον Γερμανό και Νο4 του ταμπλό Λούκιαν Γκράου, που κέρδισε στο πρόγραμμα της Τρίτης τον Θανάση Ζαβουργιανό με 6-4, 6-3, ενώ ο Νούλας θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολλανδό και Νο3 του ταμπλό Σταν Πατ που ξεπέρασε το εμπόδιου του Κύπριου Μιχαήλ Γενεθλίου με 6-1, 6-1. 

«IRAKLIO» Ο.Α.Α.U14 SINGLES BOYS DRAW | DOUBLES | OOP

The post «IRAKLIO» Ο.Α.Α.U14: Γακόπουλος, Μοτσάκος και Νούλας στους “16” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα