Hamburg Open: Στους “8” ο Καρένιο Μπούστα (vids)

Ο Νο2 του ταμπλό στο Αμβούργο, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, προκρίθηκε στην κορυφαία “8αδα” της χωμάτινης διοργάνωσης, εκμεταλλευόμενος τη straight sets νίκη του επί του Κάρλος Ταμπερνέ.

Ο Ισπανός, μετά από μια ώρα και 46 λεπτά αγώνα, επικράτησε του συμπατριώτη του και Νο114 στην παγκόσμια κατάταξη με 7-5, 6-3, πανηγυρίζοντας την 14η νίκη του για φέτος στο χώμα.

Στα προημιτελικά, ο Μπούστα θα αντιμετωπίσει τον Νο5 του ταμπλό, Ντούσαν Λάγιοβιτς, ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε του Άλεξ Μόλτσαν, την Πέμπτη.

Ο Σέρβος μετά από τρεις ώρες σπουδαίας μονομαχίας, βγήκε νικητής από το court, θέτοντας νοκ-άουτ τον φορμαρισμένο Σλοβάκο με 6-4, 6-7(2) 6-3.

Lajovic wins thriller! @Dutzee is through after a brutal 6-4 6-7 6-3 victory over Molcan at the #HamburgOpen pic.twitter.com/BLzktcemos

Tennis TV (@TennisTV) July 15, 2021

Στους “8” καλύτερους του Hamburg Open προκρίθηκε άνευ αγώνα ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι. Ο Γεωργιανός, Νο3 του ταμπλό, είδε τον αντίπαλό του, Σεμπάστιαν Μπάεζ, να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά λίγα λεπτά πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Με τον Λάσλο Τζέρε θα παίξει ο Μπασιλασβίλι στην “8αδα”.

HAMBURG OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Hamburg Open: Στους “8” ο Καρένιο Μπούστα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα