Ο Ναδάλ δήλωσε συμμετοχή και στο Τορόντο

Μία εβδομάδα μετά από την ανακοίνωση της “παρθενικής” του συμμετοχής στο Citi Open της Ουάσινγκτον, ο Ράφα Ναδάλ δήλωσε ότι θα λάβει μέρος και στο 1000άρι τουρνουά του Καναδά. 

Ο 35χρονος Ισπανός, μετά από την ήττα στον ημιτελικό του Roland Garros από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αποφάσισε να ξεκουραστεί αποσύροντας τη συμμετοχή του από Wimbledon

και Ολυμπιακούς Αγώνες προκειμένου να είναι έτοιμος για τις μάχες του US Series, που έχουν αποκορύφωμα φυσικά το US Open

Ο Ναδάλ πηγαίνει στο Canadian Open για 14η φορά στην καριέρα του, με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα, καθώς έχει κατακτήσει το τρόπαιο τόσο το 2018 όσο και το 2019. Επιπλέον ο Ισπανός θέλει να πάρει προβάδισμα στους τίτλους με τα 1000άρια, καθώς όπως και στα Grand Slams, έτσι και στα Masters Ναδάλ και Τζόκοβιτς μετρούν τους ίδιους τίτλους (36-36). 

Ωστόσο, η πανδημία αναμένεται να προκαλέσει και σε αυτό τουρνουά προβλήματα, καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες έγινε η άρση των μέτρων για την είσοδο στη χώρα για τους πλήρως εμβολιασμένους, με το σχέδιο που έπεσε στο τραπέζι περί απαγόρευσης σε μη εμβολιασμένους να διαψεύδεται από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Ζαστίν Τριντό. 

Για την ώρα και μέχρι τις 21/7 (τουλάχιστον) τα σύνορα του Καναδά παραμένουν κλειστά στις άσκοπες μετακινήσεις. 

Το Canadian Open (Μόντρεαλ για τις γυναίκες, Τορόντο για τους άντρες) θα διεξαχθεί το διάστημα 9-15/7.

The post Ο Ναδάλ δήλωσε συμμετοχή και στο Τορόντο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα