Απούσα από χώμα και γρασίδι η Μουγκουρούθα

17:00 4/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Πρώην Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα επιβεβαίωσε την απουσία της από τη δράση στην σεζόν του χώματος αλλά και του γρασιδιού.

Η 29χρονη Ισπανίδα, δεν έχει αγωνιστεί από την ήττα της από την Τσέχα Λίντα Νόσκοβα με 6-1 6-4 στο γύρο των 32 του Lyon Open στις 30 Ιανουαρίου. Με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μουγκουρούθα επιβεβαίωσε ότι θα επεκτείνει την αποχή της από το τένις αν και τόνισε ότι θα της λείψουν

οι σεζόν σε χώμα και γρασίδι. “Περνάω χρόνο με την οικογένεια και με φίλους και είναι πραγματικά υγιές και υπέροχο οπότε θα επεκτείνω αυτή την περίοδο έως το καλοκαίρι”, εξήγησε. “Για το λόγο αυτό θα μου λείψουν οι σεζόν σε χώμα και γρασίδι”.

Αυτό σημαίνει ότι η Μουγκουρούθα θα χάσει τόσο το γαλλικό όπεν όσο και το Wimbledon, τα μέρη που πήρε τους 2 τίτλους Grand Slam της καριέρας της ενώ θα συνεχίσει να πέφτει και στην παγκόσμια κατάταξη. Η Ισπανίδα άρχισε το 2023 στην 55η θέση ενώ είχε αρχίσει το 2022 στην 3η και αυτή την στιγμή έχει υποχωρήσει στην 132η.

Garbine Muguruza has decided to extend her break from Tennis, till July at least #GarbineMuguruza #Break #Tennis pic.twitter.com/UBmVnusYSP

— Sportskeeda Tennis (@SK__Tennis) April 4, 2023

The post Απούσα από χώμα και γρασίδι η Μουγκουρούθα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα