Erste Bank Open: Ο Γκιρόν απέκλεισε τον Νόρι (vid)

O No58 στον κόσμο ο, Μάρκος Γκιρόν, επικράτησε του Κάμερον Νόρι με 6-3, 6-4  σε 82 λεπτά εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα προημιτελικά του indoor τουρνουά στη Βιέννη. 

Ο Αμερικανός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 16 winners και 13 αβίαστα λάθη, δείχνοντας μεγάλη συνέπεια στο 2ο service το οποίο έφτασε το 69% (18/26), σώζοντας 3/4 break-points του Βρετανού, ενώ ο ίδιο είχε το απόλυτο στα break (3/3). 

Giron moves on in Vienna!

The American upsets number 7 seed Cameron Norrie

6-3 6-4! #ErsteBankOpen pic.twitter.com/ks7GJ4mpUt

Tennis TV (@TennisTV) October 27, 2022

Στο 1ο set ο Γκιρόν βρήκε πρώτος break (4-2), με τον Νόρι να το παίρνει άμεσα πίσω (4-3), αλλά να το ξαναχάνει στη συνέχεια με τον Αμερικανό να παίρνει προβάδισμα με 5-3 κλείνοντας στο set στο service του αμέσως μετά. 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα, οι δύο παίκτες έδειξαν πιο σίγουροι από τη θέση του service με το set να κρίνεται από το μοναδικό break του Γκιρόν, ο οποίος πήρε κεφάλι με 4-3 και λίγο αργότερα το εξαργύρωσε κάνοντας το 5-3. 

Ο Νόρι είχε την ευκαιρία να πάρει πίσω το χαμένο του service, καθώς είχε δύο break-points στο 10ο game (15/40), ωστόσο με 4 σερί πόντους ο Γκιρόν έκλεισε το set, αλλά και το ματς.

Στους “8” ο Γκιρόν θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αντρέι Ρούμπλεφ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που θα ανοίξουν το πρόγραμμα στο κεντρικό court της Βιέννης. 

ERSTE BANK OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Erste Bank Open: Ο Γκιρόν απέκλεισε τον Νόρι (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα