Ντεσάν: «Ουδείς τραυματίας στη λίστα μου για το Κατάρ»

Σε 27 ημέρες το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ (20 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου) κάνει σέντρα και οι προπονητές των εθνικών ομάδων οδεύουν προς την οριστικοποίηση των αγωνιστικών σχεδίων τους.

Σε συνέντευξή του στο Brut. o Nτιντιέ Ντεσάν ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να πάρει μαζί του ποδοσφαιριστές που δεν είναι απολύτως έτοιμοι.

«Είναι ξεκάθαρο και το τονίζω. Ουδέποτε σε μεγάλη διοργάνωση πήρα ποδοσφαιριστές που ήταν τραυματίες. Κάποιοι θα πουν για το Μουντιάλ του 2018 και τις περιπτώσεις Μεντί και Σιντιμπέ. Εκείνοι όμως είχαν θεραπευθεί. Άλλο ζήτημα

είναι η αγωνιστική ετοιμότητα.

Όμως να πας σε μεγάλη διοργάνωση με ποδοσφαιριστές που δεν είναι έτοιμοι κάνει κακό στην ομάδα, τόσο σε εκείνους που μπορούν να αγωνιστούν αλλά και για το ιατρικό επιτελείο που πρέπει να στραφεί αποκλειστικά στους τραυματίες» είπε ο Ντεσάν και πλέον η κατάσταση είναι δυχερής για τους Βαράν, Πογκμπά, Μενιάν.

Σε ότι αφορά στον άσο της Γιουβέντους και την υπόθεση εκβιασμού στην οποία εμπλέκεται ο αδερφός του, ο Ντεσάν τον χαρακτήρισε «θύμα» , τονίζοντας παράλληλα πως παρά τη δύσκολη κατάσταση είναι καλά ψυχολογικά.

Υπενθυμίζεται πως ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας θα αποκαλύψει την αποστολή του στις 9 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα