Delray Beach: Δοκιμάστηκε ο Φριτς αλλά πέρασε στα ημιτελικά

Στον δεύτερο συνεχόμενο ημιτελικό του σε ισάριθμες εβδομάδες επί Αμερικανικού εδάφους, προκρίθηκε ο Τέιλορ Φριτς ο οποίος ξεπέρασε σε δύο κλειστά σετ το εμπόδιο του Αντριάν Μαναρινό, στον τελευταίο προημιτελικό του Delray Beach Open την Παρασκευή.

Το Νο1 του ταμπλό, λίγες εβδομάδες πριν ταξιδέψει στην Καλιφόρνια για την υπεράσπιση του τίτλου του στο Indian Wells Masters, επικράτησε 7-6(8), 6-4 του αριστερόχειρα Γάλλου και πέρασε στους “4” καλύτερους της ATP

250 διοργάνωσης, όπου τον περίμενε ο συμπατριώτης του, Μακένζι ΜακΝτόναλντ.

Ο Μαναρινό είχε διπλό break point για να διευρύνει σε 4-1 games το προβάδισμά του στο εναρκτήριο σετ, όμως ο Φριτς κατάφερε να επιστρέψει στο σετ και αφού έσωσε set point του αντιπάλου του στο tie break, πήρε το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 2ο σετ ο Αμερικανός ήταν ανώτερος, προηγήθηκε με 5-2 και τελικά έκλεισε το ματς στο δικό του σερβίς, μετά από 1 ώρα και 51 λεπτά αγώνα.

Στο δικό του προημιτελικό, ο ΜακΝτόναλντ κέρδισε με ανατροπή 3-6, 6-3, 6-4 τον Μάικλ Μο,

Στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης θα κοντραριστούνε Μιομίρ Κετσμάνοβιτς και Ράντου Άλμποτ μετά τις νίκες που σημείωσαν επί των Μάρκος Γκιρόν και Τόμι Πολ αντίστοιχα.

Ο Άλμποτ πέταξε εκτός συνέχειας το Νο2 του ταμπλό, Πολ επικρατώντας του Αμερικανού με το επιβλητικό 6-2, 6-2 ενώ ο Κετσμάνοβιτς επικράτησε 7-6(5), 6-3 του Γκιρόν.

DELRAY BEACH OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Delray Beach: Δοκιμάστηκε ο Φριτς αλλά πέρασε στα ημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα