Ασταμάτητη η Σφιόντεκ στη Ντόχα (vids)

Η Νο1 τενίστρια του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ, πέρασε σαν σίφουνας το εμπόδιο της Ρωσίδας, Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο11) και εξασφάλισε τη συμμετοχή της για 2η συνεχόμενη χρονιά, στον τελικό του Qatar Open.

Κάνοντας τρομερή εμφάνιση, η 21χρονη Πολωνή, έχασε… ένα game

από τη Νο8 του ταμπλό και με το εμφατικό 6-0, 6-1, πανηγύρισε την πρόκρισή της στον 14ο WTΑ τελικό της καριέρας της και 1ο μέσα στο 2023.

A WOMAN ON A MISSION

Defending champion @iga_swiatek is back in the @QatarTennis final! #QatarTennis pic.twitter.com/fFBcZ8TCaL

wta (@WTA) February 17, 2023

Με όπλο το πολύ ισχυρό της service και αξιοποιώντας τρία από τα τέσσερα break points που είχε στη διάθεση της, έκλεισε το 1ο set με bagel και έβαλε γερές βάσεις νίκης, μετά από μόλις 25 λεπτά.

Στα ίδια επίπεδα “κύλησε” και το 2ο κομμάτι του αγώνα, όπου η Πολωνή star πέτυχε ακόμα δύο breaks για να “κλείσει” το ματς μετά από… 55 λεπτά αγώνα, χάνοντας συνολικά ένα game.

Η Σφιόντεκ, θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο στο Qatar Open, στον Σαββατιάτικο τελικό (18/2), απέναντι στη Τζέσικα Πεγκούλα, No4 της παγκόσμιας κατάταξης. Η Πεγκούλα, επικράτησε νωρίτερα της Μαρίας Σάκκαρη στα τρία sets.

Άξιο αναφοράς, το γεγονός, ότι η Σφιόντεκ, στη φετινή διοργάνωση της Ντόχα, έχει χάσει μέχρι στιγμής… δυο games. Ένα από τη Ντανιέλ Κόλινς στη φάση των “16” και ένα από την Κουντερμέτοβα στα ημιτελικά (πέρασε με Walkover τα προημιτελικά).

Συνολικά δηλαδή, αυτή την εβδομάδα, μετράει σερί 24-2 κερδισμένων games. Φοβερή επίδοση.

QATAR OPEN SINGLES DRAW l OOP (+1h)

The post Ασταμάτητη η Σφιόντεκ στη Ντόχα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα