Ο Μεντβέντεφ έβγαλε εκτός υπεράσπισης τον Αλιασίμ (vids)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ εκμεταλλεύτηκε την πολύ άσχημη ημέρα στην οποία βρέθηκε ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, έκανε μονάχα τα… βασικά και στο τέλος πανηγύρισε μια εντυπωσιακή straight sets νίκη, σε βάρος του περυσινού πρωταθλητή του Ρότερνταμ!

Ο Ρώσος, πρώην Νο1 και νυν Νο11 τενίστας του κόσμου, χρειάστηκε 83 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Καναδού και Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, με 6-2, 6-4, για να προκριθεί στους “4” καλύτερους του φετινού ABN Amro Open.

Εκεί, θα συναντήσει τον

Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο οποίος έσωσε δυο match points του Άλεξ ντε Μινόρ, πριν πανηγυρίσει σπουδαία νίκη στο tie-break του 3ου set.

Making his mark! @DaniilMedwed sees off defending champion Auger-Aliassime 6-2 6-4 to reach the semi-finals at the @abnamroopen.#abnamroopen pic.twitter.com/EIKFzewbwE

Tennis TV (@TennisTV) February 17, 2023

Κόντρα στον Αλιασίμ, ο Μεντβέντεφ πανηγύρισε την 3η διαδοχική νίκη του αυτή την εβδομάδα στο ΑΤΡ 500 τουρνουά του Ρότερνταμ και προκρίθηκε στον 2ο φετινό ημιτελικό του, μετά από εκείνον που έπαιξε στην Αδελαΐδα, στις αρχές της χρονιάς.

Με 35/49 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του και μόλις πέντε αβίαστα λάθη, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση ο 27χρονος Ρώσος.

Inch perfect #abnamroopen pic.twitter.com/FXCNLcI49m

Tennis TV (@TennisTV) February 17, 2023

Σε αντίθεση δηλαδή με τον Αλιασίμ, ο οποίος υπέπεσε σε 20(!) αβίαστα λάθη και είχε σε κάκιστη ημέρα το 2ο σερβίς του (9/27 κερδισμένοι πόντοι).

Ήταν η 3η ήττα του 22χρονου μέσα στο 2023, ενώ έχει κερδίσει μόλις πέντε αγώνες φέτος στο Tour, δείχνοντας ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση.

ABN AMRO OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ο Μεντβέντεφ έβγαλε εκτός υπεράσπισης τον Αλιασίμ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα