Αλλάζει προπονητή η Σφιόντεκ

Η Ίγκα Σφιόντεκ ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον επί 5 χρόνια προπονητή της Πιοτρ Σιερζπουτόβσκι μέσω δημοσίευσης της στα social media το Σάββατο (4/12).

Αξίζει να σημειωθεί ότι δίπλα στον Πιοτρ, η Πολωνή σημείωσε τεράστια εκτόξευση στην καριέρα της κατακτώντας το Roland Garros και σκαρφαλώνοντας μέχρι το Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης, όλα αυτά πριν την ηλικία των 20 ετών.

Η Ίγκα, παρέθεσε μία όμορφη φωτογραφία με τον Πιοτρ, μαζί

με ένα κείμενο που εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να ακολουθήσει διαφορετικό μονοπάτι.

Αναλυτικά το κείμενό της:

“Ξεκίνησα την προετοιμασία μου, αλλά σήμερα θα ήθελα να σας πω κάτι σημαντικό… Μετά από περισσότερα από 5 χρόνια, αποφάσισα να ολοκληρώσω τη συνεργασία μου με τον προπονητή μου, Πιοτρ Σιερζπουτόβσκι.

Αυτή η αλλαγή είναι πραγματικά ένα μεγάλο τεστ για μένα και αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Ως παίκτες του τένις συναντάμε στο δρόμο μας πολλούς ανθρώπους που προσφέρουν μεγάλη αξία στη δουλειά μας και, συχνά, στη ζωή μας, γιατί περνάμε σχεδόν όλο το χρόνο στο τουρ μαζί. Ανακάλυψα ότι μερικές φορές στην επαγγελματική μας ζωή χρειαζόμαστε αλλαγές για να εξελιχθούμε περισσότερο, να ωριμάσουμε και να γνωρίσουμε άλλους ανθρώπους με τους οποίους θα δημιουργήσουμε μια συνεργασία για τα επόμενα στάδια της εξέλιξής μας.

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω Coach για όλα όσα έκανες για μένα. Δώσαμε ο ένας στον άλλον τόσα πολλά και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να εξελισσόμαστε με αυτήν την εμπειρία που αποκτήσαμε μαζί. Σας χρωστάω πολλά και εκτιμώ πραγματικά τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Όλα αυτά τα χρόνια μας επέτρεψαν να είμαστε στη θέση που είμαστε τώρα.

Υποθέτω ότι μπορεί να έχετε ερωτήσεις σχετικά με το τι ακολουθεί. Έχω όλα όσα χρειάζομαι για να μπορέσω να δουλέψω και θα ήθελα να επικεντρωθώ στην προετοιμασία μου χωρίς εξωτερική πίεση. Ελπίζω να το καταλάβετε”.

Δανάη Μασκαλέρη

The post Αλλάζει προπονητή η Σφιόντεκ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα