Citi Open: Πρεμιέρα κόντρα στην Φερνάντες για την Σάκκαρη

10:18 2/8/2023 - Πηγή: Tennis24

Κόντρα στην Λέιλα Άνι Φερνάντες θα κάνει πρεμιέρα στο φετινό Mubadala Citi Open της Ουάσινγκτον η Μαρία Σάκκαρη, καθώς η πρώτη επικράτησε της Μπερνάντα Πέρα τα ξημερώματα της Τετάρτης (2/8) και προκρίθηκε στονGra 2ο γύρο.

Η 20χρονη Καναδή κέρδισε καθαρά με 6-3, 7-5 μέσα σε μία ώρα και 35 λεπτά αγώνα την Νο53 του κόσμου, και για να το πετύχει αυτό χρειάστηκε να σπάσει το service της 7(!) φορές, με τα 5 break να είναι στο 2ο set.

Αυτή είναι η 3η διαδοχική νίκη για

την Νο88 της παγκόσμιας κατάταξης στην WTA 500 διοργάνωση, καθώς προέρχεται από τα προκριματικά. Αρχικά είχε κερδίσει την Βαρβάρα Γκρατσέβα με με 6-4, 6-3, και στον τελευταίο γύρο πριν το κυρίως ταμπλό επικράτησε της Κατιέ Μπόουλτερ με 6-4, 6-1.

Σάκκαρη και Φερνάντες έχουν ξανά συναντηθεί άλλη μία φορά στο Tour πριν από 2 χρόνια στη Μελβούρνη, για το Grampians Trophy. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε κερδίσει καθαρά με 6-2, 6-2, και προκρίθηκε στην τελική 8άδα, κάτι που θα επιδιώξει και αυτή τη φορά.

Η αναμέτρησή τους θα γίνει το ξημέρωμα της Πέμπτης (3/8), με την ώρα και το κορτ για την ώρα να είναι απροσδιόριστα. Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά μία εκ των Μάντισος Κις και Τζένιφερ Μπρέιντι.

The post Citi Open: Πρεμιέρα κόντρα στην Φερνάντες για την Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα