Κανείς δεν κατάλαβε το μέγεθος της απαγωγής που πέτυχε να κάνει ο Άγιαξ

09:49 2/8/2023 - Πηγή: Contra

Απίθανα πράγματα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες στο τρίγωνο Σίτι-Γουέστ Χαμ-Άγιαξ. Οι δύο πρώτες είχαν συμφωνήσει σε όλα για να γίνει κάτοικος Λονδίνου ο ταλαντούχος Κάρλος Μποργκές τον οποίο στις ακαδημίες των Πολιτών αποκαλούσαν "νέο Κριστιάνο Ρονάλντο". Όλα καλά ωραία.

Εκεί, λοιπόν, που ο γεννημένος το 2004 πλάγιος επιθετικός από την Πορτογαλία ετοιμαζόταν να παίξει στο αντρικό στην Premier League τη νέα σεζόν,

ξαφνικά, εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο Άγιαξ και τα γκρέμισε όλα. Οι Ολλανδοί μαεστρικά έκλεισαν τον παίκτη και τον... απήγαγαν επί της ουσίας.

Ο Αίαντας τα έχει συμφωνήσει όλα με όλους και θα πληρώσει 19.000.000 ευρώ για τον Πορτογάλο (σ.σ η Γουέστ Χαμ έγινε γύρω στα 15.000.000 ευρώ). Ο Μποργκές αναμένεται στο Άμστερνταμ για τις απαραίτητες εξετάσεις κι εκτός απροόπτου θα υπογράψει έως το 2027.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Πορτογάλος αγωνίστηκε σε 33 ματς και σκόραρε 29 γκολ ενώ μοίρασε και 18 ασίστ. Ο 19χρονος ήταν παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι από το 2014. Οι Άγγλοι τον είχαν πάρει από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στη συμφωνία με τον Άγιαξ έχει μπει σίγουρα ρήτρα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή, συνηθίζει να το κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα