Charleston Open: Τα Highlights του τρίτου γύρου (vids)

19:01 7/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Νο.2 στο ταμπλό του Charleston Open, η Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ πέρασε στα προημιτελικά μετά τη νίκη με 6-3 7-5 απέναντι στην Αμερικανίδα wildcard Καρολάιν Ντολεχάιντ σε μία ώρα και 21 λεπτά.

“Λίγοι πόντοι θα μπορούσα να είχαν αλλάξει το παιχνίδι”, είπε η Ζαμπέρ. “Απέναντι σε κάποια όπως η Καρολάιν δεν θέλεις να χάσεις το service σου διότι είναι πολύ δυσκολότερο να κάνεις το break συγκριτικά με άλλες παίκτριες. Θα μπορούσε να πάει χειρότερα αλλά ευτυχώς επέστρεψα και ήμουν περισσότερο συγκεντρωμένη”.

Αντίπαλος της Ζαμπέρ θα είναι η Άνα Καλίνσκαγια η οποία πέρασε

για πρώτη φορά σε προημιτελικά τουρνουά WTA 500. Έχοντας χρειαστεί περισσότερες από τρεις ώρες για να επιβληθεί της Γαλλίδας Αλιζέ Κορνέ, η 24χρονη Ρωσίδα νίκησε την πρώην Νο.1 κόσμου Βικτόρια Αζαρένκα με 6-4 7-6(5) σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες.

No.1 του ταμπλό, η Τζέσικα Πεγκούλα βρέθηκε πίσω με 4-0 στο τρίτο σετ ωστόσο έκανε την ανατροπή και νίκησε την Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου με 7-5 4-6 6-4 περνώντας για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Επόμενη αντίπαλός της θα είναι η Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα που νίκησεμε 6-1 6-3 τη Ντιάνα Σνάιντερ.

The post Charleston Open: Τα Highlights του τρίτου γύρου (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα