Μόντε Κάρλο: Κλήρωση με χαμόγελα για Τσιτσιπά

18:54 7/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέφυγε πολλά από τα μεγάλα ονόματα στην κλήρωση της Παρασκευής που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό, με τον Έλληνα τενίστα να αποφεύγει τους φιναλίστ του Miami Open, Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Γιάνικ Σίνερ, τον ανέτοιμο, αλλά πάντα υπολογίσιμο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, αλλά και τον επικίνδυνο στο χώμα, Χόλγκερ Ρούνε. Φυσικά μετά από την απόσυρση του Κάρλος Αλκαράθ είχε (αυτομάτως) αποφύγει μέχρι τον τελικό και τον Νο1 του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβτις. 

Ο

Νο3 του κόσμου, ο οποίος έδωσε το παρών στην κλήρωση ως κάτοχος του τίτλου, θα περάσει bye από τον 1ο γύρο, ενώ στον 2ο θα αντιμετωπίσει με έναν εκ των Μπενζαμά Μπονζί ή Μπερνάβε Θαπάτα Μιράγιες. 

Σε περίπτωση πρόκρισης είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς στον 3ο γύρο, ενώ στα προημιτελικά η λογική λέει (πάντα βάσει θέση στη παγκόσμια κατάταξη) ότι θα βρει έναν εκ των Αμερικανών, Τέιλορ Φριτς ή Φράνσις Τιάφο, ενώ αν κάνει ό,τι και στα προηγούμενα δύο χρόνια και φτάσει στα ημιτελικά υποψήφιοι αντίπαλοι είναι ο Κάσπερ Ρουντ και ο Αντρέι Ρούμπλεφ με τον οποίον είχαν αναμετρηθεί στον τελικό του 2021. 

Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά

1R: Bye2R: Μπονζί/Θαπάρα Μιράγιες3R: ΤσόρτιςQF: Φριτς/ΤιάφοSF: Ρουντ/ΡούμπλεφF: Τζόκοβιτς

Στο πάνω μέρος του ταμπλό δεσπόζει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος είναι το μεγάλο φαβορί για να φτάσει στον τελικό, ωστόσο κανείς δεν ξέρει πως θα παρουσιαστεί ο Σέρβος, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο και τον ημιτελικό στο Ντουμπάι όπου ηττήθηκε από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ενώ θυμίζουμε ότι πέρσι ο Τζόκοβιτς αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο του τουρνουά από τον Ισπανό Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα. 

Πιθανοί προημιτελικοί 

Νόβακ Τζόκοβιτς – Γιάνικ ΣίνερΝτανιίλ Μεντβέντεφ – Χόλγκερ ΡούνεΑντρέι Ρούμπλεφ – Κάσπερ ΡουντΤέιλορ Φριτς – Στέφανος Τσιτσιπάς

The 2023 @ROLEXMCMASTERS singles draw in full

Which matches catch your eye? pic.twitter.com/vqPRwYVzqf

Tennis TV (@TennisTV) April 7, 2023

The post Μόντε Κάρλο: Κλήρωση με χαμόγελα για Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα