Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Αλκαράθ (vid)

14:43 7/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο Κάρλος Αλκαράθ επέστρεψε στο court προκειμένου να προετοιμαστεί για το 500άρι τουρνουά της Βαρκελώνης, λίγες ημέρες μετά από την ανακοίνωση της απόσυρσής του από το πρώτο Masters 1000 της φετινής χωμάτινης σεζόν στο Μόντε Κάρλο. 

Ο 19χρονος προπονείται στις εγκαταστάσεις της Μούρθια, όπου αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται το τουρνουά Challenger, Costa Calida Region de Murcia. Στο βίντεο ο Νο2 του κόσμου φαίνεται να προπονείται χωρίς επιδέσμους στο δεξί χέρι κάτι που δείχνει ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να στο δρόμο για το Παρίσι και το Roland Garros

lang="fr" dir="ltr">Carlos Alcaraz est déjà de retour à l'entraînement et prépare sa tournée sur terre battue.

Le n°2 mondial reviendra à Barcelone (15-23 avril). pic.twitter.com/gEyfisQsN4

— Univers Tennis (@UniversTennis) April 7, 2023

Η επανεμφάνιση του Αλκαράθ αναμένεται στις 17 Απριλίου, την ημέρα όπου θα ξεκινήσει το Barcelona Open Banc Sabadell στο οποίο ο Ισπανός θα πάει εκεί ως κάτοχος του τίτλου, ενώ το παρών αναμένεται να δώσει και ο Ράφα Ναδάλ. 

Από εκεί και πέρα ο Αλκαράθ θα αγωνιστεί στο 1000άρι της Μαδρίτης, όπου και εκεί θα πάει να υπερασπιστεί τον τίτλο του, ενώ στη συνέχεια θα διεξαχθεί το 3ο 1000άρι για τη φετινή χωμάτινη περίοδο, στη Ρώμη, πριν το Grand Slam του Παρισιού.

The post Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Επέστρεψε, Αλκαράθ,epestrepse, alkarath