Ρουντ: “Γι’αυτό ο Ναδάλ είναι σχεδόν ανίκητος στο χώμα” (vid)

18:01 7/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο Κάσπερ Ρουντ εξήγησε γιατί πιστεύει πως ο Ράφαελ Ναδάλ είναι τόσο δύσκολο να νικηθεί στο χώμα μιλώντας στο podcast του Eurosport με τίτλο, Ruud Talk.

Ο Ισπανός θεωρείται ευρέως ως ο σπουδαιότερος παίκτης στο χώμα όλων των εποχών με τους 14 τίτλους στο γαλλικό Όπεν, τους 11 στο Μόντε Κάρλο, τους 10 στη Ρώμη και τους 5 στη Μαδρίτη. Ο Ρουντ νικήθηκε από τον Ναδάλ στον τελικό του περυσινού Roland Garros

στα τρία σετ.

“Αν θέλεις να νικήσεις το Ράφα στο Roland Garros, όταν μπαίνεις στο ματς σκέφτεσαι, εντάξει θα πρέπει να κάνω το καλύτερο ματς της ζωής μου για τουλάχιστον 4,5 ώρες επειδή ακόμα κι αν παίξω σπουδαία, θα απαντήσει με ένα απίστευτο παιχνίδι. Αν παίξω καλά, ο Ναδάλ θα παίξει καλά, οπότε θα είναι ένα μεγάλο ματς. Δεν είναι πολλοί παίκτες προετοιμασμένοι να το κάνουν αυτό”.

“Στο χώμα δεν μπορείς να τον κάνεις να νιώσει άβολα επειδή έχει το χρόνο να προετοιμάσει τα χτυπήματά του, έχει το χρόνο να παίξει καλή άμυνα. Αν είναι έτοιμος και παίζει καλά δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις, εκτός κι αν είσαι σε θέση να ανταποκριθείς στο παιχνίδι του, κάτι που ελάχιστοι στον κόσμο μπορούν να κάνουν στο χώμα”.

The post Ρουντ: “Γι’αυτό ο Ναδάλ είναι σχεδόν ανίκητος στο χώμα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα