Barcelona Open: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

Με τους δύο ημιτελικούς συνεχίζεται η δράση στη Βαρκελώνη, μια τετράδα η οποία περιλαμβάνει τους δύο κορυφαίους seeded παίκτες του ταμπλό, τον κάτοχο του τίτλου Κάρλος Αλκαράθ, αλλά και τον δύο φορές φιναλίστ του τουρνουά (2018, 2021) Στέφανο Τσιτσιπά. Τόσο για τον Λορέντζο Μουζέτι, όσο και για τον Ντάνιελ Έβανς αυτή είναι η πρώτη φορά που αγωνίζονται σε ημιτελική φάση του Barcelona Open Banc Sabadell. 

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό (14:30 GR) ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Λορέντζο Μουζέτι, με

τον Έλληνα τενίστα να μην έχει χάσει ακόμα set, ενώ για την ώρα δεν έχει δεχθεί ούτε break στο service του. 

Ο Μουζέτι, ο οποίος πριν από μια εβδομάδα στο Μόντε Κάρλο σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του, κερδίζοντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς, φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος Ιταλός που φτάνει στον τελικό της Βαρκελώνης μετά τον Αντριάνο Πανάτα το 1975!

Τσιτσιπάς και Μουζέτι έχουν συναντηθεί τρεις φορές με τον Έλληνα τενίστα να έχει κερδίσει και τις τρεις τις δύο πρώτες το 2021 σε Ακαπούλκο και Λυών (και οι δύο σε ημιτελικά), ενώ η πιο πρόσφατη ήταν και η πιο εντυπωσιακή στο περσινό Roland Garros, όπου για να επικρατήσει ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε να επιστρέψει από το 0-2 sets! 

Στον άλλον ημιτελικό (17:00 GR) ο Κάρλος Αλκαράθ θα παίξει απέναντι στον Ντάνιελ Έβανς, με τον Ισπανό να στοχεύει στην 9η σερί νίκη του στη Βαρκελώνη, αλλά και στην 12η στο χώμα αυτή τη σεζόν (11-1). 

Από τη μεριά του ο 32χρονος Έβανς, είναι ο πρώτος Βρετανός που φτάνει στα ημιτελικά της Βαρκελώνης (μετά τον Μάρεϊ το 2017) και θέλει να γίνει ο πρώτος από τη χώρα του που θα αγωνιστεί στον τελικό του τουρνουά από το 1968! 

BARCELONA OPEN SINGLES DRAWS | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Barcelona Open: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα