Ναδάλ vs Τιμ: Για μια θέση στον τελικό της Βαρκελώνης

Ράφα Ναδάλ και Ντομινίκ Τιμ θα ριχτούν στην μάχη σήμερα, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Barcelona Open, με τον νικητή να πρόκειται να αντιμετωπίσει την Κυριακή του Πάσχα τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον μεγάλο τελικό της φετινής διοργάνωσης…

Το μεγάλο ντέρμπι του Ναδάλ με τον Τιμ στις 17:30GR ξεχωρίζει σήμερα από το πρόγραμμα στην Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Σε ένα rematch του περυσινού τελικού στο Roland Garros, οι δυο πιο επιτυχημένοι τενίστες των τελευταίων ετών στην χωμάτινη επιφάνεια, θα μονομαχήσουν με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Barcelona Open.

Από την μια, ο 11 φορές πρωταθλητής στο τουρνουά και υπερασπιστής του τίτλου, Ράφα Ναδάλ, κι από την άλλη, ο άνθρωπος που τον έχει κερδίσει περισσότερες φορές από κάθε άλλον τενίστα στο χώμα, τα τελευταία χρόνια, Ντομινίκ Τιμ.

Ο Αυστριακός μετράει τρεις νίκες σε βάρος του Ισπανού τα τελευταία τρία χρόνια στην “κόκκινη” επιφάνεια και θέλει να συνεχίσει το σερί του, μην αφήνοντας τον Ράφα να πανηγυρίσει ούτε αυτή την εβδομάδα τον παρθενικό του τίτλο στο χώμα, εν έτει 2019.

Στο Μπουένος Άιρες το 2016, στην Ρώμη το 2017 και στην Μαδρίτη το 2018, ο Τιμ, Νο5 τενίστας του κόσμου αυτή τη στιγμή, κέρδισε τον προσεχή του αντίπαλο και είναι σίγουρα ο άνθρωπος που ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως να τον αντιμετωπίσει.

Πάντως, ο Ναδάλ έχει το πάνω χέρι στο μεταξύ τους Η2Η, μετρώντας οκτώ νίκες, έναντι μόλις τριών του Τιμ σε 11 αγώνες που έχουν δώσει ως αντίπαλοι.

Σπουδαίο ματς στην “Pista Rafa Nadal” σήμερα όπως και να έχει, με ένα ζευγάρι που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και στον μεγάλο τελικό του θεσμού.

BARCELONA OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ναδάλ vs Τιμ: Για μια θέση στον τελικό της Βαρκελώνης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα