“Σφράγισαν” τον ημιτελικό Μεντβέντεφ και Νισικόρι – VIDEO

Ντανίλ Μεντβέντεφ και Κέι Νισικόρι μπορεί να συνάντησαν σθεναρή αντίσταση από τους αντιπάλους τους στα παιχνίδια των προημιτελικών τους την Μ.Παρασκευή, όμως κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά του Barcelona Open 2019…

Πρώτος ήταν ο Ρώσος, που πήρε τη νίκη σε βάρος του Νίκολας Τζάρι, στο εναρκτήριο ματς του προγράμματος και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του 500αριου τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο

Μεντβέντεφ υπερκέρασε το εμπόδιο του Χιλιανού, Νο81 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με νίκη στα δυο σετ και “σφράγισε” το εισιτήριο του για την “4αδα”, όπου περίμενε να μάθει τον αντίπαλό του από το επόμενο ματς ανάμεσα στον Νισικόρι και τον Μπαένα.

Μετά από μιάμιση ώρα αγώνα, ο Μεντβέντεφ επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 και βελτίωσε το ρεκόρ του σε 24-7 στο φετινό Tour, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πως είναι από τους πιο φορμαρισμένους τενίστες της χρονιάς.

Two clay-court semi-finals in two events @DaniilMedwed ends Jarry’s run in Barcelona with a 6-3 6-4 victory.#bcnopenbs pic.twitter.com/McmHW3Zv3w

Tennis TV (@TennisTV) 26 Απριλίου 2019


Αντίπαλός του στον πρώτο ημιτελικό του Μ.Σαββάτου, θα είναι ο Κέι Νισικόρι.

Ο Ιάπωνας δυσκολεύτηκε, αλλά ξεπέρασε την αντίσταση του προερχόμενου από τα προκριματικά Ισπανού, Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα και έκανε το 3/3 στην Βαρκελώνη αυτή την εβδομάδα, έχοντας συντελεστή κερδισμένων σετ 6-0.

Χρειάστηκε σχεδόν δυο ώρες για να τελειώσει το παιχνίδι, αλλά άξιζε τον κόπο. Ο Νο7 τενίστας του κόσμου προκρίθηκε στα ημιτελικά του Barcelona Open 2019 με straight-sets νίκη, 6-4, 7-5.

Αύριο, Μεντβέντεφ και Νισικόρι θα τεθούν αντιμέτωποι για 4η φορά, με τον Ιάπωνα να έχει το πάνω χέρι στο μεταξύ τους Η2Η, έχοντας δυο νίκες έναντι μιας του προσεχούς αντιπάλου του.

Μάλιστα, η μια αναμέτρηση των δυο είναι φετινή, και πιο συγκεκριμένα στον τελικό του Brisbane International τον Ιανουάριο που μας πέρασε. Τότε, ο “Νίντζα” επικράτησε στα τρία σετ και πήρε το τρόπαιο… σπίτι του.

BARCELONA OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Σφράγισαν” τον ημιτελικό Μεντβέντεφ και Νισικόρι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα