“Έχω αυτοπεποίθηση, ελπίζω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό” – VIDEO

Ο Ράφαελ Ναδάλ εμφανίστηκε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του στις τελευταίες αναμετρήσεις του στην Βαρκελώνη, μιλώντας στην κάμερα της ΑΤΡ αμέσως μετά την πρόκριση του σε βάρος του Γιάν Λέναρντ Στρουφ…

Ο Ισπανός τενίστας, υπερασπιστής του τίτλου στο Barcelona Open αυτή την εβδομάδα, προκρίθηκε για 12η φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του θεσμού, και στις δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στον ίδιο ρυθμό.

Αφού πρώτα ρωτήθηκε για το ματς πόιντ του αγώνα του με τον Στρουφ (δείτε το εδώ),

στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αυτοπεποίθηση η οποία πηγάζει από την απόδοσή του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο τελευταίος πόντος του αγώνα ήταν ξεχωριστός. Ήταν ένα πολύ δύσκολο χτύπημα, και όταν είδα ότι η πορεία της μπάλας ήταν αυτήν ακριβώς που ήθελα, πανηγύρισα, βγάζοντας όλη την πίεση από πάνω μου.

Ήταν ένα σημαντικό ματς, απέναντι σε έναν πολύ επιθετικό τενίστα, που είναι δύσκολο να βρεις ρυθμό απέναντί του. Είμαι χαρούμενος όμως για τη νίκη, και ελπίζω να εμφανιστώ έτοιμος στον ημιτελικό μου.

Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος σε κάθε πόντο, γιατί το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει και το σετ, κόντρα σε τέτοιους παίκτες. Είμαι χαρούμενος όμως, που μπόρεσα να πάρω τη νίκη.

Έχω αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή, γιατί είμαι για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα σε ημιτελικά διοργάνωσης. Είχα αρκετό καιρό να παίξω χωρίς να νιώθω πως έχω πρόβλημα τραυματισμού. Ελπίζω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Έχω αυτοπεποίθηση, ελπίζω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα