Έτοιμος για τίτλο ο Ράφα! – VIDEO

Ο Ραφαέλ Ναδάλ αντιμετώπισε αρκετά ζητήματα σε ακόμα έναν φετινό του αγώνα στο Barcelona Open, ωστόσο, κέρδισε τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Δύο βήματα μακριά από τον 12ο τίτλο του στο Sabadel Open βρίσκεται ο Ραφαέλ Ναδάλ!

Ο 32χρονος Ισπανός αντιμετώπισε σε ακόμα έναν φετινό του αγώνα στο χώμα αρκετές δυσκολίες κόντρα στον αξιόμαχο Γιαν-Λέναρντ Στρουφ, ωστόσο, χτυπώντας σε καίρια σημεία και των δύο σετ, επικράτησε του Γερμανού

τενίστα με 7-5, 7-5 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης στην οποία έχει γνωρίσει ανεπανάληπτη επιτυχία στο παρελθόν.

Σε ακόμα ένα φετινό του ματς στην “κόκκινη” επιφάνεια, η αλήθεια είναι ότι ο Ράφα δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του καθώς δεν κατάφερε ούτε κόντρα στον Στρουφ να επιβάλει σταθερά την κυριαρχία του ώστε να φτάσει δίχως περιττό άγχος στη νίκη.

Αυτό δεν αναιρεί, όμως, το γεγονός ότι…κερδίζει και στο τέλος της ημέρας αυτό έχει την κύρια σημασία!

Είμαστε μάλιστα ενόψει ενός σπουδαίου ημιτελικού κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ καθώς ο Αυστριακός τενίστας επιβλήθηκε του φορμαρισμένου Γκουίντο Πέγια με 7-5, 6-2 και φθάνει στον δεύτερο φετινό ημιτελικό στο χώμα!

Η αρχή του αγώνα κύλησε καλά για τον Ράφα που μπήκε δυναμικά στο ματς παίρνοντας νωρίς προβάδισμα με 4-1 αλλά ο Στρουφ μπήκε επίσης εξαιρετικά στο ρυθμό της αναμέτρησης από εκείνο το σημείο και μετά με το big hitting παιχνίδι του εν πλήρει δράση!

Ο Γερμανός ισοφάρισε τα breaks αλλά σερβίροντας δεύτερος, υπέκυψε στο πολύ κρίσιμο σημείο του 5-6 χάνοντας τελικά το πρώτο σετ κάτι που έμελλε να συμβεί και στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα…

Σε ένα σετ δίχως breaks μέχρι ακριβώς εκείνο το σημείο, ο Στρουφ υπέκυψε ξανά στο 5-6 και του δεύτερου σετ και έχασε τελικά ένα ματς στο οποίο θα μπορούσε να είχε φτάσει έστω στην κατάκτηση ενός σετ μιας και έπαιξε πολύ καλά κόντρα στον μετρ της επιφάνειας.

Θυμίζουμε ότι ο έτερος ημιτελικός περιλαμβάνει το αμφίρροπο ζευγάρι Μεντβέντεφ-Νισικόρι.

Ανεβασμένος ο Τιμ

Τις καλύτερες του φετινές εμφανίσεις στο χώμα κάνει στη Βαρκελώνη ο επόμενος αντίπαλος του Ραφαέλ Ναδάλ!

Ο κάτοχος του Masters του Indian Wells ήταν μέχρι πρότινος, και τη νίκη του Φάμπιο Φονίνι επί του Ναδάλ, ο μοναδικός τενίστας που είχε κερδίσει τον Ράφα από το 2017, έχει το παιχνίδι για να το κάνει και ο ημιτελικός του Σαββάτου μοιάζει με πρόωρο τελικό…

Παρασκευή, 26/4: Προημιτελικοί Barcelona Open

Medvedev (Russia) beat Jarry (Chile) 6-3 6-4
Nishikori (Japan) beat Baena (Spain) 6-4 7-5
Nadal (Spain) beat Struff (Germany) 7-5 7-5
Thiem (Austria) beat Pella (Argentina) 7-5 6-2

BARCELONA OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Έτοιμος για τίτλο ο Ράφα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα