Bad Homburg: Αποσύρθηκε λόγω ασθένειας η Σφιόντεκ (pic)

Δε θα αγωνιστεί στον σημερινό προγραμματισμένο ημιτελικό του Bad Homburg κόντρα στην Λούσια Μπρονζέτι η Ίγκα Σφιόντεκ, καθώς απέσυρε τη συμμετοχή της από το υπόλοιπο της διοργάνωσης, λόγω πυρετού και σημάδια πιθανής δηλητηρίασης.

Η 22χρονη Πολωνή, και κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, μετρούσε τρεις διαδοχικές νίκες στο πρώτο της τουρνουά στην grass season, και έδειχνε να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση ενόψει Wimbledon,

ωστόσο δεν μπορεί να δώσει συνέχεια στις προσπάθειές της, και θα εστιάσει στη γρήγορη ανάρρωσή της.

“Λυπάμαι που αποσύρομαι από τον σημερινό μου αγώνα. Είχα μια ανήσυχη νύχτα, εξαιτίας πυρετού και πιθανής δηλητηρίασης. Δεν είμαι σε θέση να αγωνιστώ σήμερα και πρέπει να προσέξω τον εαυτό μου. Ελπίζω να είμαι σύντομα καλά. Η στήριξή σας στο Bad Homburg ήταν φοβερή, σας ευχαριστώ”.

I'm so sorry but I have to pull out of my match today. I had a restless night because of some fever and possible food poisoning. I'm not able to perform today and I need to take care of myself. I hope I'll be fine soon. Your support in Bad Homburg was amazing, thank you. pic.twitter.com/91yaUbNU9y

Bad Homburg Open presented by Engel & Völkers (@badhomburgopen) June 30, 2023

Αναφορικά με την 24χρονη Ιταλίδα, αυτή θα περιμένει το αποτέλεσμα του άλλου ημιτελικού ανάμεσα σε Έμα Ναβάρο, αλλά και τη νικήτρια του προημιτελικού που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, μεταξύ της Κατερίνα Σινιάκοβα και της Λιουντμίλα Σαμσόνοβα.

The post Bad Homburg: Αποσύρθηκε λόγω ασθένειας η Σφιόντεκ (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα