ΠΑΟΚ μεταγραφές: Κοντά σε απόκτηση φορ, τα έχει βρει με τον Μπάμπα και ξανακοιτάζει Κεντζιόρα

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιταχύνει τις μεταγραφικές του κινήσεις και να ολοκληρώσει το πρώτο του deal. Μία από τις θέσεις που ο Δικέφαλος χρειάζεται ενίσχυση είναι αυτή του κεντρικού επιθετικού. Η υπόθεση αυτή αναμένεται να κλείσει άμεσα για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην απόκτηση φορ,

με τους Θεσσαλονικείς να έχουν συμφωνία με ποδοσφαιριστή, ο οποίος την ίδια ώρα προσπαθεί να τα βρει με τη δική του ομάδα. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες, με το deal να μπορεί να κλείσει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (3/7).

Τα έχει βρει με τον Μπάμπα, εναλλακτική ο Ντάλμπερτ

Ο ΠΑΟΚ είναι επίσης κοντά στην επιστροφή του Μπάμπα Ράχμαν. Ο Δικέφαλος τα έχει βρει με τον 28χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2024.

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει χέρια με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως περιμένει να μείνει ελεύθερος από τους μπλε. Ο Γκανέζος είχε αγωνιστεί ως δανεικός στον Δικέφαλο το 2021 με ένα γκολ και μία ασίστ στις 17 συμμετοχές του.

Σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως επιθυμεί ο ΠΑΟΚ, τότε υπάρχει και η περίπτωση του Ντάλμπερτ. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ μένει ελεύθερος από την Ίντερ και είναι μία εναλλακτική για τον Δικέφαλο.

Η περίπτωση του Κεντζιόρα, περιμένει τον Ίνγκασον

Εξελίξεις για τον ΠΑΟΚ αναμένεται να υπάρξουν και στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο Δικέφαλος ψάχνει μία εναλλακτική λύση για αναπληρωματικό δεξιοπόδαρο στόπερ. Μάλιστα, γι' αυτό τον ρόλο δεν αποκλείεται επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα.

Ο Πολωνός αμυντικός αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν ως δανεικός στον ΠΑΟΚ από τη Ντιναμό Κιέβου έχοντας δέκα συμμετοχές με ένα γκολ. Ο Λουτσέσκου έχει σχηματίσει για εκείνον θετική άποψη και δεν αποκλείεται ο Κεντζιόρα να φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Σβέριρ Ίνγκασον για να συζητήσουν για επέκταση στο συμβόλαιο του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού, το οποίο λήγει το 2025. Το SPORT24 και ο Αντώνης Οικονομίδης κατέγραψαν πώς η Μίντιλαντ έχει βρεθεί στο κατόπι του αρχηγού του Δικεφάλου.

Οι επόμενες μέρες αναμένονται καυτές για τον ΠΑΟΚ, καθώς οι υποθέσεις και τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα