Wimbledon: Πρεμιέρα με Κόστιουκ η Σάκκαρη (draw)

Την πρώτη της αντίπαλο, αλλά και το πιθανό μονοπάτι της ως τον τελικό του Wimbledon, έμαθε η Μαρία Σάκκαρη, που έχει διανύσει μία αρκετά παραγωγική grass season, και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την στην πρεμιέρα της στο 3ο Major της χρονιάς την 21χρονη Ουκρανή, αλλά και No35 στον κόσμο, Μάρτα Κόστιουκ, στο πλαίσιο του 1ου γύρου του

κυρίως ταμπλό.

Αν τα καταφέρει στο πρώτο της παιχνίδι, η No8 του κόσμου θα διασταυρωθεί είτε με την Πάουλα Μπαντόσα, είτε με την Άλισον Ρισκ, για τον 2ο γύρο του Βρετανικού Grand Slam, με ένα εισιτήριο για τον 3ο γύρο να διακυβεύεται.

Σε περίπτωση που κάνει το 2/2 η Σάκκαρη, στον 3ο γύρο πιθανότατα να την περιμένει η Μάντισον Κις, ενώ στη φάση των “16”, και εφόσον έχει πετύχει και τρίτη νίκη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, ενδέχεται να συναντήσει στην απέναντι μεριά του φιλέ την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Από εκεί και πέρα, η κλήρωση την τοποθέτησε στο ίδιο μέρος του ταμπλό με την Αρίνα Σαμπαλένκα, την οποία ενδέχεται να αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Λονδίνου, ενώ στην τελική 4άδα της διοργάνωσης τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσει την κάτοχο του περσινού τίτλου, Έλενα Ριμπάκινα.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό, δεν χωράει αμφισβήτηση πως φαβορί για να βρεθεί στον τελικό του Wimbledon είναι η Ίγκα Σφιόντεκ, ωστόσο αξιώσεις για μία αντίστοιχη πορεία συγκεντρώνουν οι Καρολίν Γκαρσία, Τζέσικα Πεγκούλα, αλλά και Ντάρια Κασάτκινα.

Wimbledon women’s singles draw (pdf view) pic.twitter.com/ZKtz25aKUY

— Michal Samulski (@MichalSamulski) June 30, 2023

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη:

1R: Κόστιουκ2R: Μπαντόσα/Ρισκ3R: Κις4R: ΚρεϊτσίκοβαQF: ΣαμπαλένκαSF: ΡιμπάκιναF: Σφιόντεκ

Πιθανοί προημιτελικοί:

Σβιόντεκ-Γκοφ

Πεγκούλα-Γκαρσιά

Ζαμπέρ-Ριμπάκινα

Σάκκαρη-Σαμπαλένκα

Wimbledon women’s singles draw pic.twitter.com/ESvstuKAHC

— Michal Samulski (@MichalSamulski) June 30, 2023

The post Wimbledon: Πρεμιέρα με Κόστιουκ η Σάκκαρη (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα