ΠΑΟΚ: Εξελίξεις στα μεταγραφικά!

Όπως ενημερώνουν από την Τούμπα, ο σύλλογος έχει ήδη συμφωνήσει με επιθετικό και πλέον το μόνο που απομένει για να κλείσει οριστικά, είναι ο ίδιος ο παίκτης να συμφωνήσει με την ομάδα του ώστε να μείνει ελεύθερος, ή να παραχωρηθεί με ένα μικρό ποσό!

Όσον αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, υπάρχει συμφωνία με τον Μπαμπά Ραχμάν, ο οποίος είχε αγωνιστεί και παλαιότερα στον σύλλογο. Απομένει πλέον η συμφωνία με την Τσέλσι, στην οποία ανήκει. Αν η περίπτωσή του «στραβώσει», τότε ο ΠΑΟΚ θα στραφεί στον Ντάλμπερτ.

Επίσης,

οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ψάχνουν αναπληρωματικό δεξί στόπερ, με την περίπτωση του Κεντζιόρα να είναι ανοικτή, καθώς είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ δε θα χρειαστεί και διάστημα προσαρμογής.

Στα χαφ, η ΠΑΕ παλεύει δύο πολύ δύσκολες περιπτώσεις, ενώ για το θέμα του Ίνγκασον, ο σύλλογος θέλει να τον κρατήσει με επέκταση συμβολαίου, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα που θα ενταχθεί στην προετοιμασία, καθώς στην Τούμπα θεωρούν ότι με την προσωπική επαφή μαζί του θα είναι πιο εύκολο να πειστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα