Australian Open: Ο Μαναρινό απέκλεισε τον Χουρκάτς (vids)

H…κατάρα του Australian Open για τον Χούμπερτ Χουρκάτς συνεχίστηκε και φέτος, καθώς όπως και πέρσι, ηττήθηκε από τον 1ο γύρο της διοργάνωσης και έγινε ο 1ος παίκτης του ταμπλό από το Top-10 που χαιρετάει τη Μελβούρνη. 

Κι αν πέρσι “θύτης” ήταν ο Σουηδός Μίκαελ Ίμερ, φέτος ήταν ο Γάλλος Αντριάν Μαναρινό, ο οποίος επικράτησε στα 3 sets με 6-4, 6-2, 6-3 σε περίπου 2 ώρες εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον 3ο γύρο του τουρνουά για 2η σερί χρονιά.

lang="en" dir="ltr"> Upset Alert @AdrianMannarino knocks out the 10th seed Hubert Hurkacz 6-4 6-2 6-3 to advance to the third round.#AO2022 • #AusOpen pic.twitter.com/F4pOxvCy8c

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 19, 2022

Ο Γάλλος εμφανίστηκε σταθερός στο service του παίζοντας με 71% στο 1ο service (42/59), είχε 26 winners, περιορισμένα αβίαστα λάθη (28), έσπασε 6 φορές το service του Πολωνού (6/14), ενώ αντίθετα “έσβησε” τα 9/10 break-points του Χουρκάτς.

Από τη μεριά του ο Πολωνός βρέθηκε σε πολύ άσχημη ημέρα, ειδικά από τη θέση του service, ένα από τα μεγάλα “όπλα” του, τελειώνοντας το παιχνίδι με μόλις 57% κερδισμένους πόντους στο 1ο service (34/60), αλλά και 40 αβίαστα λάθη.

Mannarino est en train de frapper un grand coup ! Le Français mène deux sets à rien face à Hurkacz, 11e joueur mondial…

Suivez le dénouement du match sur Eurosport 1, l'appli Eurosport et https://t.co/maS2NUVWwc #AusOpen #HomeOfTennis pic.twitter.com/8HfbWcIwQX

Eurosport France (@Eurosport_FR) January 19, 2022

Σε τέσσερις παρουσίες στη Μελβούρνη, ο Χουρκάτς μετράει μόλις μια νίκη (2020), ενώ έχει αποκλειστεί από τον 1ο γύρο συνολικά τρεις φορές. 

Στον επόμενο γύρο ο Μαναρινό θα αντιμετωπίσει τον νικητή από την αναμέτρηση του Μακένζι ΜακΝτόναλντ με τον Ασλάν Καράτσεφ. 

ΑΟ MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Australian Open: Ο Μαναρινό απέκλεισε τον Χουρκάτς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Australian Open, Μαναρινό, Χουρκάτς,Australian Open, manarino, chourkats