ATP Rotterdam: Ανατροπή και νίκη για τον μαχητή Μάρεϊ

23:13 1/3/2021 - Πηγή: Tennis24
Κερδίζοντας τα έξι τελευταία games της αναμέτρησης κόντρα στον Ρόμπιν Χάασε, ο Άντι Μάρεϊ προκρίθηκε διά πυρός και σιδήρου στον 2ο γύρο του ABN AMRO Open στο Ρότερνταμ!

Αυτή ήταν νίκη… Άντι Μάρεϊ!

Σύμφωνοι, για ακόμη μια φορά ο 33χρονος τενίστας δεν θύμισε σε καμία περίπτωση τον άνθρωπο των 3 κερδισμένων Grand Slams και των 2 χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων, ωστόσο, θα ήταν κατάφορα άδικη μια τέτοια σύγκριση για τον Μάρεϊ τώρα.

Ήταν

όμως μια νίκη με άπλετη ψυχή και τσαγανό για τον πολύπαθο Βρετανό που επέστρεψε από σετ πίσω ώστε να κερδίσει τον Ρόμπιν Χάασε με 2-6, 7-6(2), 6-3 ώστε να προκριθεί στον 2ο γύρο του Ρότερνταμ.

Ο Μάρεϊ βρέθηκε πολλές φορές με την πλάτη στον τοίχο στο ματς μκε αποκορύφωμα το τρίτο σετ όταν και ο έμπειρος Ολλανδός έκανε ένα γρήγορο ξεκίνημα προηγούμενος με 3-0 πριν ο Μάρεϊ, με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ έξι κερδισμένων games, κλέψει τη νίκη από τον αντίπαλό του.

Κακός στο πρώτο σετ αλλά προοδευτικά καλύτερος προϊόντος του ματς, ο Muzza πήρε την πρώτη του ATP νίκη-βάλσαμο για την ψυχολογία του και τώρα το περιμένει, εκτός απροόπτου ένα πολύ δύσκολο τεστ κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ (παίζει την Τρίτη με τον Κάρλος Χιρόν).

ROTTERDAM OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post ATP Rotterdam: Ανατροπή και νίκη για τον μαχητή Μάρεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα