Το μυθικό κατόρθωμα της Οσάκα – VIDEO

17:20 1/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Ναόμι Οσάκα ήταν εκπληκτική στην Μελβούρνη και παίζοντας τένις υψηλού επιπέδου, έφτασε ως την κατάκτηση του Australian Open 2021. Παρά το νεαρό της ηλικίας, διαχειρίστηκε με ψύχραιμα και ωριμότητα όλα τα παιχνίδια της. Για πολλούς αυτή τη στιγμή αποτελεί το νέο αφεντικό του γυναικείου τένις.

Όπως ήταν φυσικό μετά τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στο πρώτο grand slam της σεζόν, η συζήτηση στράφηκε στο τι επρόκειτο να ακολουθήσει.

Η Γιαπωνέζα

στάρ ισοφάρισε ένα σπουδαίο ρεκόρ με τον θρίαμβο της στην Αυστραλία. Έχει καταφέρει να σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο και στους τέσσερις πρώτους τελικούς grand slam που αγωνίστηκε (US Open 2018, Australian Open 2019, US Open 2020, Australian Open 2021). Κάτι που έχουν πετύχει μόνο οι Ρότζερ Φέντερερ (Wimbledon 2003, US Open 2004, Wimbledon 2004, Australian Open 2004) και Μόνικα Σέλες (Roland Garros 1990, US Open 1991, Australian Open 1991, Roland Garros 1991).

Μετά τον τελικό, η Οσάκα ανέφερε πως πρωταρχικός της στόχος είναι να δείξει την αξία της και στις υπόλοιπες επιφάνειες (Χώμα, Γρασίδι).

“Πιστεύω ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος μου αυτή τη στιγμή. Νομίζω πως όλοι ξέρουν ότι μπορώ να τα πάω καλά στα Hardcourts. Θέλω να νιώσω άνετα και στις υπόλοιπες επιφάνειες”.

Το παιχνίδι και τα αποτελέσματα της Ναόμι στα σκληρά διαφέρουν πολύ από αυτά στο χώμα και το γρασίδι. Δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να περάσει τον 3ο γύρο του Roland Garros και του Wimbledon.

Το Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και δείχνει ικανή να κερδίσει τους πάντες και τα πάντα.

“Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε αυτή τη συζήτηση”, απάντησε η Ναόμι όταν ρωτήθηκε αν νιώθει ότι θα μπορούσε να γίνει το επόμενο “αφεντικό” του γυναικείου τένις.

Γιάννης Μαύρος

The post Το μυθικό κατόρθωμα της Οσάκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα