ATP Finals: Το μήνυμα στήριξης του Ναδάλ στον Αλκαράθ (vid)

Ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμούς με στόχο την επιστροφή του τη νέα σεζόν, σχολίασε σε ένα βίντεο του Κάρλος Αλκαράθ στο οποίο ο 20χρονος αποκαλεί τον Ναδάλ ως ήρωά του. 

“Θέλω να γίνω ένας από τους καλύτερους τενίστες στην ιστορία του αθλήματος. Ο Ράφα ήταν ο ήρωάς μου όταν ήμουν μικρός, όταν άρχιζα να παίζω τένις. Έβλεπα τους αγώνες του, τους τελικούς σηκώνοντας τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο και ένιωθα ότι ο Ράφα ήταν ο ήρωάς μου.”, είχε πει ο

Ισπανός στο τουρνουά του Σινσινάτι πριν από μερικούς μήνες. 

Ο Ναδάλ σχολίασε το συγκεκριμένο βίντεο και ευχήθηκε στον συμπατριώτη του καλή τύχη στο Τορίνο σ’ ένα από τα λίγα τουρνουά στα οποία ο Ναδάλ δεν έχει κατακτήσει ποτέ στην καριέρα του. 

“Μια μεγάλη αγκαλιά και καλή τύχη στο Τορίνο”, ανέφερε στο σχόλιό του ο 22 φορές major πρωταθλητής. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Western & Southern Open (@cincytennis)

Ο Αλκαράθ θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στους τελικούς της ATP καθώς πέρσι υποχρεώθηκε να αποσυρθεί νωρίτερα στη σεζόν λόγω τραυματισμού. Ο Νο2 του κόσμου έχει κερδίσει 6 τίτλους κατά τη φετινή σεζόν, αλλά πέρασε μια δύσκολη περίοδο μετά τον τίτλο του στο Wimbledon

Από εκείνο το σημείο και μετά ο 20χρονος έχει φτάσει σε έναν τελικό σε σύνολο 6 τουρνουά που αγωνίστηκε, ενώ στο πιο πρόσφατο στο Παρίσι, ηττήθηκε στην πρεμιέρα του από τον Ρώσο Ρομάν Σαφιούλιν. 

Τα ATP Finals θα διεξαχθούν το διάστημα 12-19 Νοεμβρίου. 

The post ATP Finals: Το μήνυμα στήριξης του Ναδάλ στον Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα