ATP Finals: Ντέρμπι με φόντο την πρωτιά

Ένα σπουδαίο ντέρμπι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των τελικών της ΑΤΡ, ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Ζβέρεφ, που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει και την 1η θέση του ομίλου Guga Kuerten στο Λονδίνο…

Για την 2η αγωνιστική του ομίλου Guga Kuerten στα ATP Finals, σήμερα ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλει να “καθαρίσει” την υπόθεση πρόκριση και να πάρει σπουδαίο προβάδισμα για την 1η θέση του ομίλου του.

Μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει ο Σέρβος πάντως, καθώς θα αντιμετωπίσει τον επίσης προερχόμενο από καλή εμφάνιση,

Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Στο έτερο ματς της ημέρας, οι δυο χαμένοι της πρεμιέρας Μαρίν Τσίλιτς και Τζον Ίσνερ, θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση.

1-Novak Djokovic vs 3-Alexander Zverev @16:00GR-COSMOTE SPORT 6HD

Νόβακ Τζόκοβιτς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα τεθούν αντιμέτωποι για τρίτη φορά σε επίσημη αναμέτρηση και για δεύτερη φορά μέσα στις τελευταίες 35 ημέρες, σε έναν αγώνα κομβικής σημασίας για την μετέπειτα εξέλιξη των φετινών τελικών της ΑΤΡ.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την νίκη του Σέρβου κόντρα στον Γερμανό πριν από έναν περίπου μήνα στην Σαγκάη, οι δυο τους θα “κονταροχτυπηθούν” εκ νέου σήμερα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων στο Λονδίνο.

Στην κατάμεστη Ο2 Arena, οι δυο νικητές της πρεμιέρας στον όμιλο, θέλουν να τελειώσουν, ο καθένας από την δική του πλευρά, την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Αυτό, θα το κάνουν μόνο με νίκη.

Στο Η2Η τους, σε επίσημους αγώνες οι δυο αθλητές βρίσκονται ισόπαλοι με 1-1, ενώ ο “Σάσα” μετράει ακόμη μια νίκη σε φιλική αναμέτρηση, στο Boodles της Μεγάλης Βρετανίας, το 2015.

5-Marin Cilic vs 8-John Isner @22:00GR-COSMOTE SPORT 6HD

Στο δεύτερο χρονικά ματς της ημέρας, Μαρίν Τσίλιτς και Τζον Ίσνερ θα παίξουν το κεφάλι τους όσον αφορά την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μετά τις ήττες τους στην 1η αγωνιστική των ομίλων.

Ο Κροάτης ηττήθηκε από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο ντεμπούτο του και έχει πιο δύσκολο έργο πλέον αν θέλει να περάσει στους “4” καλύτερους, γιατί την 3η αγωνιστική θα παίξει και κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Αμερικανός από την άλλη μπορεί να ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως μόνο απρόσμενη ήττα δεν μπορεί να την χαρακτηρίσει. Αυτήν, θα είναι η 11η αναμέτρηση των δυο, με τον Τσίλιτς να μετράει επτά νίκες έναντι τριών του επικείμενου αντιπάλου του, και είναι το φαβορί για τη νίκη σήμερα.

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post ATP Finals: Ντέρμπι με φόντο την πρωτιά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα