Το νέο logo της ATP! – VIDEO

Η ATP World Tour προανήγγειλε αλλαγές αρχής γενομένης από την έναρξη της νέας σεζόν μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και νέο logo για τη διοργανώτρια αρχή!

Αέρας αλλαγής “φυσάει” στο αντρικό τουρ!

Η διοργανώτρια αρχή, γνωστή και ως ATP, παρουσίασε στο Λονδίνο μια σειρά αλλαγών που θα τεθούν σε εφαρμογή την 1η Ιανουαρίου του 2019!

Και επειδή το “οπτικό” κομμάτι είναι πάντα κάτι το σημαντικό,

η ATP αποφάσισε να αλλάξει, για πέμπτη φορά στην ιστορία της, το logo της που είναι αρκετά πιο “δυναμικό” από τις προηγούμενες εκδοχές του!

Το παρόν logo “έτρεχε” από το 2009 αλλά η ATP έκρινε πως καλό θα ήταν να έχουμε κάτι πιο φρέσκο δίχως αυτή να είναι η μόνη αλλαγή που θα έχουμε.

Και αυτό γιατί θα έχουμε και αλλαγή του ονόματος του αντρικού τουρ!

Από ATP World Tour προχωράμε στο πιο απλό ATP Tour ενώ παράλληλα ανακοινώθηκαν θεμελιακές αλλαγές στο marketing της διοργάνωσης που συνοψίζεται στο μήνυμα: “Love it All”!

Όπως ανακοινώνει η ATP, ο τρόπος προώθησης του αθλήματος θα μεταβληθεί ριζικά.

Οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν γίνονται σε συνέχεια των καινοτομιών που δοκιμάστηκαν και στο NextGen ATP Finals του Μιλάνου με την ATP να είναι προφανώς ικανοποιημένη από τον αντίκτυπο που είχαν.

Επίσης, ανακοινώθηκε μια νέα διοργάνωση, η ATP World Team competition που θα ξεκινήσει από το 2020!

Ο πρόεδρος της ATP, Κρις Κέρμοντ, ανέφερε: “Όλες αυτές οι αλλαγές γίνονται για την καλύτερη και πιο ευρεία προώθηση του αθλήματος όχι μόνο στους φανατικούς του τένις αλλά και σε αυτούς που παρακολουθούν μόνο τα μεγάλα τουρνουά. Θέλουμε να τους δείξουμε καλύτερα τι θέαμα προσφέρει το τένις όλον τον χρόνο”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Το νέο logo της ATP! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα