Έξαλλος με Ιγουαΐν ο Σαλβίνι

«Δύο ημέρες για τον Ιγουαΐν; Πολύ λίγες. Φυσικά, ως οπαδός της Μίλαν θα μπορούσα να είμαι ευτυχισμένος, αλλά ως άνθρωπος του αθλητισμού όχι, ενώ υπάρχουν 300 διαιτητές οι οποίοι δέχθηκαν επιθέσεις σε ένα χρόνο στα γήπεδα των ερασιτεχνικών κατηγοριών σε όλη την Ιταλία, ένας επαγγελματίας σαν κι αυτόν, δεν μπορεί να πάει να αντιμετωπίσει τον διαιτητή όπως έκανε την Κυριακή», είπε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι από την Ρώμη, στο περιθώριο πολιτικών του εξαγγελιών για τη βία στα γήπεδα.

«Ντρέπομαι. Την Κυριακή ήμουν στο San Siro με το γιο μου και σαν οπαδός της
Μίλαν ντράπηκα για την συμπεριφορά του, που ήταν ανάξια. Το μήνυμα που φτάνει στα παιδιά είναι πως μπορούν να πάνε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν διαιτητή, ελπίζω να τον τιμωρήσουν αυστηρά , γιατί δεν αρκεί μία συγγνώμη», είχε πει το μεσημέρι, πριν την ανακοίνωση της τιμωρίας, ο Ματέο Σαλβίνι.

Συγγνώμη που είχε φροντίσει να ζητήσει ο Αργεντινός επιθετικός. «Ζητώ συγγνώμη απ΄ όλους, συμπαίκτες, οπαδούς, προπονητή, ξέρω ότι είμαστε ένα παράδειγμα για όλα τα παιδιά, για όσους παίζουν ποδόσφαιρο, για τους ανθρώπους που μας βλέπουν, αλλά δεν είμαστε ρομπότ και μας επηρεάζουν τα πράγματα γύρω μας, οι συγκινήσεις των αγώνων. Νομίζω ότι μερικές φορές οι διαιτητές θα πρέπει να καταλάβουν την κατάσταση», είπε ο επιθετικός της Μίλαν, εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Europa League.
Keywords
Τυχαία Θέματα