Νισικόρι: “Δεν ήταν η μέρα μου”

Λιγότερο από 48 ώρες μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα επί του Φέντερερ, ο Κέι Νισικόρι γνώρισε τη συντριβή από τον Κέβιν Άντερσον

Σε κακή ημέρα, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, βρέθηκε ο Κέι Νισικόρι στο δεύτερο αγώνα του στο ATP Finals του Λονδίνου.

Ο Ιάπωνας που εξασφάλισε τη συμμετοχή του την τελευταία στιγμή, λόγω της απόσυρσης του Ράφαελ

Ναδάλ, γνώρισε τη δεύτερη πιο βαριά ήττα της καριέρας του σε επίπεδο ATP World Tour, κατακτώντας μόλις ένα game στην αναμέτρηση με τον Κέβιν Άντερσον.

Την Πέμπτη, ο Νισικόρι θα αντιμετωπίσει τον Ντόμινικ Τιμ και θα προσπαθήσει να κερδίσει με 2-0 σετ και την ίδια στιγμή ο Άντερσον να κερδίσει τον Φέντερερ, για να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

“Ο Κέβιν ξεκίνησε πολύ καλά στο ματς. Γι’αυτό είχε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη συνέχεια. Για μένα, συνέβαινε το αντίθετο. Έχασα το δεύτερο game και μαζί του τη σιγουριά στη μπάλα. Έκανα ένα από τα χειρότερα ματς και παράλληλα ο Κέβιν έπαιζε πολύ καλά” είπε ο Νισικόρι λίγο αργότερα, θέλοντας να δικαιολογηθεί για το βαρύ σκορ.

Άλλη μια φορά έχει χάσει με τόσο βαρύ σκορ, το 2008 από τον Ρόμπιν Σόντερλινγκ στο indoor τουρνουά της Στοκχόλμης.

Η νίκη επί του Φέντερερ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και μάλιστα χωρίς να χάσει σετ, δεν φαίνεται πως βοήθησε το ηθικό του Νισικόρι.

“Δεν ήταν ωραίο ματς και για τους δυο μας, κόντρα στον Ρότζερ. Ήμουν χαρούμενος αλλά δεν πιστεύω ότι κέρδισα τον καλύτερο Ρότζερ πριν δύο μέρες. Ήμουν απλά εντάξει. Σήμερα δεν ένιωθα τη μπάλα. Δεν ήταν η μέρα μου”

NITTO ATP FINALS SINGLES DRAW | OOP (-2h) | TV SCHEDULE

The post Νισικόρι: “Δεν ήταν η μέρα μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα