8αδα ο Αλκαράθ, βλέπει τίτλο και Νο2 (vids)

Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι ο μοναδικός τενίστας τη φετινή σεζόν που έχει κατακτήσει δύο Masters 1000 τίτλους (Μαϊάμι, Μαδρίτη) και την Πέμπτη έγινε ο νεαρότερος quarterfinalist στο Western & Southern Open, μετά τον Άντι Μάρει πριν 16 χρόνια!

Ο 19χρονος Ισπανός, επικράτησε 7-6(4), 6-1 του Μάριν Τσίλιτς και προκρίθηκε στους “8” του Cincinnati Masters, έχοντας την ευκαιρία να πάει βαθιά σε ένα ακόμη Masters τουρνουά. Σε περίπτωση, μάλιστα, που κατακτήσει τον τίτλο στο Σινσινάτι, θα ανέβει στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεπερνώντας τους Ράφαελ Ναδάλ και Αλεξάντερ

Ζβέρεφ στην ATP Rankings.

Carlitos way @carlosalcaraz eases past Marin Cilic 7-6(4) 6-1 to become the youngest #CincyTennis quarter-finalist since Andy Murray in 2006! pic.twitter.com/E5P0MDsjNZ

Tennis TV (@TennisTV) August 19, 2022

Το Νο4 της κατάταξης, θα μπορούσε να είχε κλείσει πιο εύκολο το ματς αν εκμεταλλευόταν τα δύο set points όταν σέρβιρε στο 5-4 για την κατάκτηση του εναρκτήριου σετ.

Πραγματοποιώντας, όμως, ένα πολύ δυνατό tie break, πήρε το πολυπόθητο προβάδισμα και στη συνέχεια κυριάρχησε του έμπειρου Κροάτη στο court, κλείνοντας θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον αριστερόχειρα Κάμερον Νόρι ο οποίος έκανε περίπατο στο τελευταίο ματς της ημέρας, βάζοντας τελος στην τρελή κούρσα του Μπεν Σέλτον με νίκη 6-0, 6-2 επί του πρωταθλητή του NCAA.

Ήτανη 17η νίκη του Αλκαράθ σε σύνολο 20 αγώνων που έχει δώσει φέτος σε ATP Masters 1000.

“Ήξερα ότι ο Μάριν είναι ένας πολύ επιθετικός παίκτης και έπρεπε να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο ματς. Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο ματς και θα πρέπει να είμαι πολύ δυνατός πνευματικά. Ήξερα ότι θα έχω τις ευκαιρίες μου στο σπουδαίο σερβίς του. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μου και τη συγκέντρωση που είχα στο ματς” είπε ο Αλκαράθ.

A shot *so* good, even @carlosalcaraz couldn't believe it #CincyTennis pic.twitter.com/7vfM1HqQqr

Tennis TV (@TennisTV) August 19, 2022

Ο άλλος προημιτελικός στο κάτω μέρος του ταμπλό είναι ανάμεσα στον Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ και τον Μπόρνα Τσόριτς.

CINCINNATI MASTERS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post 8αδα ο Αλκαράθ, βλέπει τίτλο και Νο2 (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα