Ναδάλ: “Ελπίζω να σας δω του χρόνου”

Μέσω των social media αποχαιρέτησε τους φιλάθλους στο Σινσινάτι ο Ράφαελ Ναδάλ, μετά τη σύντομη παρουσία του στην πρωτεύουσα του Οχάϊο.

Ο 36χρονος Ισπανός που οδηγεί την κούρσα στη φετινή σεζόν, όντας πρωτοπόρος στην ATP Race, αποκλείστηκε στο 2ο γύρο του Western & Southern Open από τον Μπόρνα Τσόριτς, συνδυάζοντας με ήττα την επιστροφή του στο Masters τουρνουά μετά το 2017.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ναδάλ

είπε πως αυτή η ήττα δεν θα τον επηρεάσει ψυχολογικά, δίνοντάς του επιπλέον κίνητρο να προπονηθεί περισσότερο για να παρουσιαστεί πιο έτοιμος στο US Open (29/08).

“Σε ευχαριστώ Σινσινάτι για όλα. Λυπάμαι που έφυγα τόσο σύντομα. Ελπίζω να σας δω όλους του χρόνου” έγραψε ο Ράφα στο Facebook.



Το Twitter χρησιμοποίησε ο Μπόρνα Τσόριτς για να τοποθετηθεί δημόσια για τη σπουδαία νίκη που πέτυχε επί του κορυφαίου, φέτος, στον κόσμο.

“Πάντα είναι προνόμιο να παίζω κόντρα σε έναν πρωταθλητή σαν τον Ράφα Ναδάλ. Συγκεντρώνομαι στον 3ο γύρο τώρα” έγραψε ο 25χρονος Κροάτης ο οποίος την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει έναν άλλον Ισπανό, τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ με στόχο την είσοδο στα προημιτελικά της ATP 1000 διοργάνωσης.

Its always a privilege to play against a champion like Rafael Nadal. The focus now is on the 3rd round @CincyTennis pic.twitter.com/oUZCpDjSEm

— borna coric (@borna_coric) August 18, 2022

The post Ναδάλ: “Ελπίζω να σας δω του χρόνου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα