Β' ΕΘΝΙΚΗ | Βατός: "Αμυνα και... κόσμος τα «κλειδιά» της νίκης"

Η αμυντική λειτουργία του Ηρακλή ήταν εκείνη που του έδωσε τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Δούκα και τον έφερε ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή, σύμφωνα με τον προπονητή του, Δημήτρη Βατό, ενώ όπως τόνισε και η συνεισφορά του κόσμου ήταν καταλυτική.

Τέλος, ο τεχνικός του "Γηραιού", μιλώντας στο bluearena.gr, θέλησε να ευχηθεί καλή Ανάσταση στους φίλους της ομάδας και... καλύτερες μέρες για τον Ηρακλή.

"Κάθε

παιχνίδι έχει τη δική του δυσκολία. Ο Δούκας είναι μία πολύ καλή ομάδα με νεαρά παιδιά, η οποία έχει φέρει πολλά καλά αποτελέσματα εκτός έδρας.

Oλη την εβδομάδα είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά και επικεντρωθήκαμε κυρίως στην αμυντική μας λειτουργία. Αυτό ήταν και το κλειδί της νίκη μας. Από το δεύτερο δεκάλεπτο καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία σημαντική διαφορά ασφαλείας και έτσι στη τελευταία περίοδο με όπλο τη συγκέντρωση κατακτήσαμε το ροζ φύλλο".

"Στο σημερινό αποτέλεσμα σημαντική είναι η συνεισφορά του κόσμου μας ο οποίος με το παλμό του μας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση. Από εδώ και πέρα στα ματς που απέμειναν θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στη βαθμολογία. Εχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους τους φιλάθλους μας, να έχουμε την υγεία μας και να έρθουν καλύτερες μέρες για αυτή την ομάδα.

Πηγή:bluearena.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα