ΕΟΚ | Επιτυχημένο το Τουρνουά "3 με 3" στο Γύθειο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε το Τουρνουά "3 με 3" στo Γύθειο. Στο τουρνουά συμμετείχαν 168 παιδιά, 124 αγόρια και 44 κορίτσια.

Τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών και στις πρωταθλήτριες ομάδες του Τουρνουά έκαναν ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και μέλος Δ.Σ. της ΕΟΚ Γιάννης Κουτραφούρης και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Ροζάκης.

Στους αγώνες παραβρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού Γιάννης Μπουκουβάλας, το μέλος Δ.Σ. του Αθλητικού

Οργανισμού Σωτήρης Πουλικογιάννης και ο προπονητής της ομάδας ΑΓΟΝ Γυθείου Δημήτρης Πρόκος.

Στο διαγωνισμό "Ελευθέρων Βολών" νικητές αναδείχθηκαν: ο Σωκράτης Νικολακάκος (δημοτικό) και ο Παναγιώτης Γεωργακαράκος (γυμνάσιο-λύκειο).

Στο διαγωνισμό "Τριών Πόντων" νικητές αναδείχθηκαν: η Ελένη Καλαματιανού (δημοτικό) και η Βασιλική Κορανίτη (γυμνάσιο-λύκειο).

Η CHAMPION, η MOLTEN και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα