NBA | Γκριν: "Η ζωή μου γίνεται ευκολότερη..."

Ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να τελειώνει με επιτυχία τις φάσεις που του παρουσιάζονται, ειδικά όταν βρίσκεται στο παρκέ μαζί με τον Ντερόν Ουίλιαμς και τον Άντονι Μόροου... Και γι' αυτό το λόγο στέκεται ιδιαίτερα στην παρουσία τους...

Ο λόγος για τον Τζέραλντ Γκριν, ο οποίος πέτυχε τους περισσότερους πόντους του (32π.) σε αγώνα του φετινού πρωταθλήματος, οδηγώντας τους Νετς στη νίκη επί των Καβαλίερς.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έβαλε ένα καθοριστικό τρίποντο στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης και έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα στην παράταση, βοηθώντας την ομάδα του Νιου Τζέρσεϊ

να κερδίσει στο έξτρα πεντάλεπτο τους "ιππότες" με 122-117. Με λίγα λόγια ήταν ο ηγέτης των γηπεδούχων, ωστόσο ο ίδιος στάθηκε στις μεγάλες βοήθειες που παίρνει από τους συμπαίκτες του.

"Όταν είμαι στο παρκέ, η προσοχή όλων πρέπει να είναι στον Ντερόν και τον Άντονι", σχολίασε χαρακτηριστικά ο 26χρονος άσος και συμπλήρωσε: "Το γεγονός αυτό κάνει τη ζωή μου πάρα πολύ ευκολότερη, καθώς έτσι έχω τη δυνατότητα να παίρνω πολλά ελεύθερα σουτ".

Οι Νετς διανύουν περίοδο φόρμας, αφού έχουν νικήσει έξι από τα εννέα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει, με τον Γκριν να είναι εκ των πρωταγωνιστών... Αξίει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Νιου Τζέρσεϊ σημείωσε την καλύτερη φετινή της επιθετική επίδοση, ξεπερνώντας τους 115 πόντους που είχε πετύχει στην ήττα στο Ντένβερ στις 11 Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα