Β' ΕΘΝΙΚΗ | Γιατράς: "Δύσκολη η αρχή"

Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, όπως υποστήριξε ο προπονήτης του Εσπέρου ΑΟΠΑ, Μάκης Γιατράς ο οποίος μίλησε για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής αλλά και την πρεμιέρα απέναντι στην Αεκ.

Ο προπονητής του Εσπέρου ΑΟΠΑ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και για την κλήρωση του πρωταθλήματος τόνισε:
"Η αρχή πράγματι είναι δύσκολη και περιλαμβάνει δυνατά παιχνίδια. Όμως έτσι και αλλιώς θα παίξουμε με όλους. Άλλωστε σε μια σεζόν και σε ένα πρωτάθλημα με την διάρκεια που έχει

αυτό της Β' Εθνικής σημασία έχει να είμαστε σε καλή κατάσταση στα επίσημα παιχνίδια και όχι τόσο η σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας".

Για την πρεμιέρα με την ΑΕΚ δήλωσε: "Η ΑΕΚ είναι ιστορική ομάδα και οι συνθήκες την έφεραν στην Β' Εθνική. Εμείς όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε με αυτό το παιχνίδι. Τώρα στόχος μας είναι να δουλέψουμε στην προετοιμασία, να βελτιωθούμε ως ομάδα και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και σε καλή κατάσταση όταν θα έρθει η ώρα".

Ο Εσπερος ΑΟΠΑ συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία του και θα δώσει τα πρώτα του φιλικά ματς την Πέμπτη (30/08) κόντρα στο Λαύριο (στην Αθήνα) και την Κυριακή (2/09) απέναντι στη Δόξα (στη Λευκάδα).

Keywords
Τυχαία Θέματα