Β' ΕΘΝΙΚΗ | Βατός: "Τεράστιες οι διαφορές σε σχέση με πέρσι"

Η νέα χρονιά ξεκινά για τον Ηρακλή γεμάτη φιλοδοξίες και ο "αρχιτέκτονας" του "Γηραιού", Δημήτρης Βατός, αναφέρθηκε στις μεγάλες διαφορές -ως προς το καλύτερο- που έχει εντοπίσει σε σχέση με την περασμένη -άσχημη- σεζόν για την ομάδα.

"Οι διαφορές που υπάρχουν είναι τεράστιες. Αρχικά φέτος από την αρχή η ομάδα διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ σε αντίθεση με πέρσι που σιγά-σιγά άρχισαν να έρχονται οι παίκτες. Επίσης, φέτος πραγματοποιούμε

προετοιμασία κάτι που πέρσι δεν είχε συμβεί, με αποτέλεσμα να προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στην περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων", υπογράμμισε ο έμπειρος τεχνικός, μιλώντας στην Bluearena.gr και συνέχισε λέγοντας:

"Πέρσι η ομάδα έχασε πολύ χρόνο και ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, ενώ φέτος μη έχοντας πίεση χρόνου έγινε πολύ καλύτερος προγραμματισμός σε όλα τα θέματα. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά τώρα".

Για την περίοδο προετοιμασίας ανέφερε: "Υπάρχει μεγάλη διάθεση καθημερινά στις προπονήσεις από όλα τα παιδιά. Είμαστε ακόμα στην αρχή και χρειάζεται προσπάθεια, υπομονή και πολύ δουλειά από όλους μας για να φτάσουμε την ομάδα στα επιθυμητά επίπεδα. Γενικά το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είναι εξαιρετικό και πιστεύω ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλά. Εύχομαι να έχουμε υγεία και προπάντων να μην υπάρξουν τραυματισμοί".

Στη συνέχεια ο Βατός αναφέρθηκε και στην κατάρτιση του ρόστερ: "Διαθέτουμε ένα πολύ ισχυρό ρόστερ. Καταφέραμε να κλείσουμε νωρίς την τετράδα των ψηλών μας (Τοπούζης-Σικαλίδης-Σταμπουλής-Νεοφυτίδης) η οποία θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας. Τώρα απομένει μία ακόμα προσθήκη στη περιφέρεια για να κλείσει και η τελευταία τρύπα που υπάρχει στην ομάδα. Πιστεύω ότι άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις, για να είμαστε όλοι μαζί στο υπόλοιπο της προετοιμασίας και να μπορέσουμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα