Στοίχημα | Στη νίκη της Λετονίας!

Η Λετονία δίνει σημαντικό παιχνίδι πρόκρισης κόντρα στη Βοσνία και η μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων μας οδηγεί στον άσο.

Η εικόνα της Βοσνίας μέχρι τώρα φανερώνει ομάδα με πλούσιο ταλέντο, μια πεντάδα από «παιχταράδες» που όμως παρουσιάζεται επιπόλαια στην επίθεση και με κενά στην άμυνα. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι παίκτες όπως ο Τελέτοβιτς και ο Ντέντοβιτς υστερούν αρκετά.

Οι τελευταίοι σκοράρουν αρκετά, παίρνουν όμως πολλές φορές επιπόλαιες αποφάσεις στην επίθεση και αυτό για την ώρα έχει στοιχίσει στην Βοσνία που για την ώρα δεν μπορεί να καθαρίσει κανένα ματς. Η Λετονία

βγάζει εικόνα ομάδας σοβαρής, με μέτρο και σε άμυνα και σε επίθεση, με αρκετό ταλέντο και αρκετές δυνάμεις. Έχασε στο τελευταίο σουτ και στη Βοσνία και στη Γεωργία στον πρώτο γύρο και πλέον αντιμετωπίζει και τις δύο αυτές ομάδες στην έδρα της.

Έχει την ευκαιρία με δύο νίκες να... βρεθεί και με τα δύο πόδια στα τελικά της Σλοβενίας και με την μέχρι τώρα εικόνα της, πιστεύουμε ότι μπορεί να τα καταφέρει. Στο 1.75 ο άσος θα επιλέξουμε την ομάδα που παίζει το καλύτερο μπάσκετ και όχι εκείνη με τους καλύτερους παίκτες.

Προτάση
Λετονία - Βοσνία 1 (1.75)

Περισσότερες προτάσεις στο betplayer.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα