Νοίκιασε τον Γιώργο Παπανδρέου για ομιλία!

15:45 30/8/2012 - Πηγή: AEK365

Μια άκρως προσοδοφόρα εργασία και με πολύ λιγότερες σκοτούρες βρήκε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τη θητεία του ως πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου περιλαμβάνεται πλέον στη λίστα του διεθνούς πρακτορείου «The Harry Walker Agency», το οποίο νοικιάζει

πολιτικούς και σημαντικά πρόσωπα για ομιλίες σε συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες και εκδηλώσεις.

«Ο κ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργός της Ελλάδας από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Καθώς έχει συμπεριληφθεί από το περιοδικό Foreign Policy στη λίστα με τους '100 κορυφαίους διανοητές' για το 2010 και κάνοντας το καλύτερο κατά τη διάρκεια της χειρότερης χρονιάς της Ελλάδας, μιλά για την παρούσα κατάσταση της ευρωζώνης και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, λίγοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τον κ. Παπανδρέου, που μπορούν να ρίξουν μια διορατική ματιά στην οικονομική κρίση, χωρίς να ξεχνούν το πού πηγαίνουμε», αναφέρονται στην ιστοσελίδα της εν λόγω εταιρείας μάνατζερ.

Τα «δυνατά» στοιχεία του Γ. Παπανδρέου αναφέρεται ότι είναι «οι δημόσιες ομιλίες, οι πολιτικές εκστρατείες ή οι ομιλίες κινήτρων».

Στο σάιτ δεν αναφέρεται η τιμή που θα κοστίσει σε κάποιον η ενοικίαση του πρώην πρωθυπουργού, ενώ η κράτηση γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με τους «ατζέντηδες» του σάιτ.

Ανάμεσα στους υποψήφιους του σάιτ προς ενοικίαση είναι ο Κλίντον, ο Σβαρτσενέγκερ, ο Μπέκαμ, ο Μπόνο και πολλοί άλλοι. Αξίζει να σημειωθεί ενδεικτικά ότι ο Μπιλ Κλίντον σε ένα χρόνο κέρδισε 9 εκατ. δολάρια για 59 εμφανίσεις που του έκλεισε το συγκεκριμένο σάιτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα